Kćerka poznatog glumca umislila da je konj!

632

Kejt Havord, kćerka pokojnog glumca Konrada Filipsa poznatog po ulozi Vilijama Tela tvrdi da je od svoje šeste do 13. godine živjela kao konj!

Četrdesetsedmogodišnja Kejt radi kao terapeutkinja, a tvrdi da je kao dijete voljela da se pretvara da je konj, pa je nosila uzde, galopirala i jela travu.

Odrasla je na farmi u Škotskoj gdje je mogla da trči koliko je željela a, kako kaže, duh konja ušao je u nju kada je pobijedila u školskoj trci na sve četiri.

– Bilo je kao da je duh konja ušao u mene, osjećala sam se slobodno i snažno, a euforiju je pojačala pobjeda na trci. Od tada sam svaku priliku iskoristila da se pretvaram da sam konj – ispričala je i dodala da danas shvata da je to bio dječiji način nošenja sa stresom.

I njena mlađa sestra se kasnije pretvarala da je konj, a zajedno su smislile 32 konjske osobine kojima su dale imena.

– Galopirala sam komšijinim prilazom kada je otac došao do mene i rekao mi svojim glumačkim glasom “Dođe vrijeme, draga moja, kad svaka mlada dama mora da odloži svoje potkovice” – ispričala je.

Kaže da joj se tada završilo detinjstvo, a danas vjeruje da je glumeći konja bježala od stvarnosti u kojoj je otac zbog uloga mjesecima odsustvovao od kuće, a potom se i razbolio.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA