Bokserom razbio učeniku glavu

1300

Učeniku šestog razreda jedne osnovne škole iz Prijedora razbijena je glava, ni manje ni više nego bokserom kojim ga je u potiljak, prilikom fizičkog obračuna, koji se dogodio na ulici odmah ispred škole, udario dvije godine stariji osnovac.

Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je sukob policiji prijavljen u petak oko 13:15 časova.

– Zbog činjenice da je riječ o licima koja su mlađa od 14 godina, ne možemo davati više detalja o ovom slučaju – rekla je Alendarević, dodajući da je o svemu obaviješten i Centar za socijalni rad u Prijedoru, ali i nadležno Tužilaštvo.

Povrijeđeni dječak je zbrinut u prijedorskoj bolnici i upućen na kućno liječenje. Njegovi roditelji se nisu oglasili, ali zato jeste jedan Prijedorčanin koji je naveo da je prizor učenika koji s razbijenom glavom leži u lokvi krvi ispred školske kapije, pokraj jednog kioska, bio strašan.

– Niko mu nije prilazio. Uzeo sam trenerku od svog djeteta kojeg sam dovezao u školu i zamotao mu glavu. Odvezao sam ga u bolnicu gdje je utvrđeno da su mu povrede nanesene takozvanim bokserom, koji je navodno kupljen od žene koja ispred škole prodaje takve stvari. Ljekar koji je primio dječaka obavijestio je policiju. Strašno me pogodila nijema reakcija posmatrača. Izgleda da smo dotakli dno dna – naveo je ogorčeno ovaj roditelj na svom Fejsbuk profilu šokiran onim što je vidio.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA