Biljana Marković novi direktor Hemofarma!

5746

Skupština akcionara Hemofarma Banjaluka imenovala je danas Biljanu Marković za novog direktora, umjesto dosadašnjeg Aleksandra Veselinovića, potvrđeno je iz ove firme.

– Hemofarm je posvećen unapređenju zdravstvenog sistema i društva u cjelini. Obezbjeđivanje kvalitetnih i dostupnih lijekova, odnos prema zaposlenim i društvenoj zajednici, te praćenje standarda u farmaciji ostaće prioritet u našem radu – rekla je Markovićeva koja je posljednjih deset godina obavljala dužnost rukovodioca službe finansija, računovodstva i kontrolinga u Hemofarmu.

Biljana Marković je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, ovlašćeni je sudski vještak ekonomske struke i licencirani ekonomski procenitelj za kapital privrednih društava.

Fabrika lijekova u Banjaluci počela je da radi 2003. godine i po tehnološkim rješenjima, jedna od najsavremenijih u ovom dijelu Balkana. Od 2006. godine Hemofarm je član njemačke STADA grupe, jedne od najvećih generičkih farmaceutskih kompanija u Njemačkoj.

Veselinović će nakon deset godina provedenih u Banjaluci, karijeru nastaviti na poziciji senior direktora upravljanja operacijama u Hemofarm grupi.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA