Pet seksi poza za super uski osjećaj!

2293

Upali ste u rutinu i pod hitno vam treba neka promjena. Možete promijeniti partnera, ali bezbolnije i ljepše je pronaći najbolji način kako rasplamsati strast u krevetu. Evo nekoliko poza koje morate isprobati

Čelo

Lezite na leđa, stisnite čvrsto noge i podignite ih visoko u vazduh. On neka klekne ispred vas i neka drži vaše noge u vazduhu, s jedne strane, i neka upravlja vama kao da svira instrument. Ako slučajno nemate kondicije da noge držite visoko u vazuduhu, savijte ih u koljenima i svejedno uživajte.

Kobra

On neka legne na leđa, raširi noge i savije ih u koljenima. Vi kliznite njemu među noge oslonjeni na ruke. Ovo je zapravo varijacija u kojoj ste vi u tipično muškom položaju u misionarskoj pozi. Lagano kružite bokovima i trljajte se o njegovu pubičnu kost. Njegove pripijene noge koje dodatno pritišću vaše bokove i vaše stisnute oko njegovog penisa priuštiće vam najuži osjećaj ikad.

Duboka masaža

Ravno lezite na stomak kao da ležite na stolu za masažu. Lagano raširite noge kako bi on mogao ući u vas odpozadi. On neka noge drži oko vaših, a vi svoje, nakon što uđe u vas, stisnite koliko god možete. Želite li super uski osjećaj, prekrstite ih u području gležnjeva. A želite li još dodatne stimulacije, stavite ruku ispod svog klitorisa i istovremeno se dodirujte.

C-ključ

Lezite na bok, on neka legne iza vas, a vaša donja noga neka bude između njegovih nogu. Neka uđe u vas odpozadi, pritiskajući vas prema sebi za dodatnu stimulaciju. Želite li još više užitka i za sebe i za njega, omotajte lubricirani kažiprst i palac oko njegovo penisa dok penetrira u vas. Osim što je ova poza odlična predispozicija za maratonski seks, ostavlja vam ruke slobodne za dodatne dodire tamo gdje najviše volite.

Seksi stiskavac

Stojte nagnuti prema naprijed kao u doggy pozi, rukama se oslonite na krevet i skupite noge koliko god možete. Savijte leđa i izbacite guzu za intenzivniji osjećaj. On neka u vas penetrira odpozadi, a kako bi i vama i njemu osjećaj bio što intenzivniji, stišćite Kegelove mišiće.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA