Memoari Phila Collinsa uzdmali javnost

506

Legendarni pjevač Phil Collins, u svojim memoarima “Još nisam mrtav”, otkrio je najmračnije tajne iz svijeta slavnih i poznatih.

Iako nije velika tajna da je Lady Di gajila simpatije prema Jamesu Hewittu, nikad nitko nije potvrdio šuškanja o njihovoj vezi. Međutim, Phil je uspio uzdrmati javnost.

Obzirom da je slavni pjevač imao prilike da se druži sa nekim od najvećih zvijezda, uspio je prikupiti puno zanimljivih detalja i informacija o njihovim životima o kojima javnost gotovo ništa ne zna.

Jedna od najvećih javnih tajni je preljub princeze Diane koji je Phil vidio svojim očima. Cijela priča krenula je 80-ih kada se Phil počeo družiti sa članovima britanske kraljevske porodice. Jednog dana vidio je automobil princeze Diane, a kada je pogledao unutra, šokirao se.

Vidio je scenu u kojoj su Lady Di i James Hewitt bili prilično bliski. Kada je shvatila da je “uhvaćena”, Lady Di se samo nasmijala i dalje bezbrižno porazgovarala s Philom.

Ali, nije samo priča o princezi Diani uspijela zainteresovati javnost. Phil u svojim memoarima otkriva i detalje iz života pjevačice Cher, Michaela Jacksona, ali i svoj “prljavi veš”. Naime, otkrio je i svoje ljubavne afere.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA