Leontina Vukojević za Elta TV izmislila novu pjesmicu (VIDEO)

53693

Pjesmica “Prvaci prvaci” i Leontinino čuveno “izmislila sam je” su postali regionalno popularni, a video Elta televizije za samo par dana pogledan je preko 640 000 puta. Upravo zato, pozvali smo Leontinu da popričamo sa njom i za naše gledaoce napravimo intervju sa divnom djevojčicom koja nas je sve nasmijala i inspirisala. 

Sjajna Leontina Vukojević, djevojčica koja je svojom kreativnošću očarala region i novinarki Elta televizije izrecitovala pjesmicu koju je sama izmislila, društvene mreže su poludjele za njom. Leontina je oduševila i mnoge regionalne medije, pa su video prenijele desetine srpskih i hrvatskih portala.

Roditelji su sa oduševljenjem pristali, a glavna junakinja naše priče je ponovo briljirala ispred kamere.  Otkrila nam je da joj prija polularnost i da su joj drugari iz škole aplaudirali kada su gledali video.

Leontina kaže da nema simpatiju jer se ne može odlučiti ko joj se sviđa. Ne voli filmove, ali zato je crtići oduševljavaju. Mašu i Medu je gledala sa četiri godine i to na ruskom jeziku.

Ima mlađu sestru Tamaru sa kojom se najviše svađa oko tableta. Sigurno je da takvih problema više neće biti jer je kompanija Elta-kabel malenoj Leontini poklonila tablet sa kojim se oduševila.

Nas je najviše oduševila odgovorom da želi da bude vozač autobusa kada poraste. Nije izostala ni pjesmica za prvake, a kako to sve izgleda pogledajte u prilogu.

Jelena Bojanić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

Comments are closed.