Kako frajeri otkrivaju da li će žena biti dobra u krevetu?

813

Prilično smo sigurni da s vremena na vrijeme razmišljate o tome kakav je u krevetu frajer s kojim ste izašli na piće…

Ili onaj koji vam lajkuje sve fotke na Instagram profilu. Ili onaj tip koga viđate svaki dan na putu do posla. Pa, isti je slučaj i sa muškarcima – sve žene koje im zapadnu za oko, prođu kroz njihove najrazličitije filtere i uglavnom imaju svoje “cake” putem kojih provjeravaju da li je dobra u krevetu…

Možda mislite da je nemoguće utvrditi, ali muškarci kažu da se u nekim slučajevima ova “karakteristika” da naslutiti. Zato smo ih upitali kako mogu da “namirišu” damu koja će im pružiti savršen užitak u vođenju ljubavi… I ovo su njihovi odgovori!

“Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gdje večerati, najvjerovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne, direktne i nisu stidljive.”

“Pa, čini mi se da su uvijek žene koje imaju tetovaže pomalo “bezobraznije” od ostalih… Ali, to ne mora da bude pravilo.”

“Ako prihvata perverzne šale, i sama ih pravi, dobar provod u krevetu je zagrantovan. Obožavam “loše” djevojke!”

“Ako žena ima temperament sličan mom, najvjerovatnije ćemo se poklopiti i u seksu. Hemija je stvar koja sve kaže!”

“Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je djevojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa.”

“Ako je dobra u flertu i ima seksi zadirkivanja, znam otprilike šta da očekujem u seksu!”

“Žene koje otvoreno govore o svojim iskustvima, ne stide se da kažu šta ih zadovoljava u seksu, i šta od mene očekuju, to su žene koje su sigurno ostvarene u seksualnom smislu, a samim time ispunjavaju moje standarde.”

“Ako erotično pleše i ima smisla za ritam, vjerovatno će se lijepo pokazati i u seksu…”

“Dobar osjećaj dok sam sa njom, ako me uzbuđuje čak i sam njen pokret, mimika, ton glasa – sve mi to ukazuje da ćemo se sjajno sklopiti i u seksu!”

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA