Horoskop za period od 31.10. do 7. novembra

800

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN

Posao – Mars tranzitira znakom Jarca i bliži se stepenu svoje egzaltacije što nagovještava povoljne i uspješne poslovne situacije. Neko će se jako potruditi da vas po svaku cijenu pridobije za svoje poslovne projekte.

Ljubav – Partner teško doživljava vaše česte promjene raspoloženja, koje će naročito biti naglašene početkom perioda. Venera, vladar polja partnerstva, spojena sa Saturnom, ukazuje na brojne dileme i brige, ali i preuzimanje odgovornosti. Slobodni pripadnici znaka su na pragu ulaska u ljubavnu vezu.

Zdravlje – Ostavite cigarete, smanjite kafu, alkohol i slične stimulanse.

BIK

Posao – Tokom cijelog perioda, zbog prolaska Venere kroz znak Strijelca, stalno ćete osjećati kao da vam je nekakva opasnost iza leđa. Ali, umjesto što sumnjičite većinu saradnika, pronađite način kako da uspostavite bolju komunikaciju sa njima. Takođe, loš spoj Venere i Saturna ukazuje na pritisak okoline.

Ljubav – Mars, vladar polja partnerstva, svojom pozicijom u znaku egzaltacije ne doprinosi mnogo situaciji u kojoj se već duže vrijeme nalazite sa voljenom osobom. Umjesto rješavanja, doći će do zataškavanja problema. Ipak, početkom perioda, s mladim Mjesecom u Škorpiji, nastupiće promjene u odnosu sa partnerom.

Zdravlje – Manji problemi sa prehladom i glavoboljom.

BLIZANCI

Posao – Merkur, vladar znaka u Škorpiji, usred promjene mjesečeve faze, a u znaku koji se ne vidi s vašim, nalik je gubljenju tla pod nogama. Nadređeni će uspjeti da poljuljaju vaše samopouzdanje, prije svega zbog grešaka iz prošlosti. Izlaz je u preuzimanju akcije, iniciranju promjena i angažovanju prijatelja koji su voljni da pomognu.

Ljubav – Tokom cijelog perioda najviše ćete preispitivati odnos sa voljenom osobom, ali nećete biti u stanju da nešto bitnije promijenite u emotivnom životu. Vladar polja partnerstva ima povoljan aspekt s Venerom, ali će se sve dešavati usporeno.

Zdravlje – Prekontrolišite šećer u krvi i smanjite obroke.

RAK

Posao – Boravak Merkura u Škorpiji u sadejstvu s mladim Mjesecom u ponedjeljak nagovještava uspješne poslove. Mladi Rakovi trebalo bi što prije da krenu u nove poslovne poduhvate, a stariji da obnove stare kontakte.

Ljubav – Venera je sustigla Saturn, a kako je on vladar vašeg polja partnerstva, gotovo je izvjesno da vas očekuju dešavanja u emotivnom životu. Takođe, spoj ovih planeta ukazuje na neke stvari iz prošlosti, kao i da je period povoljan da se razjasne nesporazumi s partnerom i vrati izgubljeno povjerenje.

Zdravlje – Smanjite uzimanje lijekova koji mogu uticati na oscilacije pritiska.

LAV

Posao – Mnogi predstavnici znaka biće u prilici da započnu posao sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mjesto. Lavovi koji imaju privatni biznis, tokom ovog perioda neočekivano će uspjeti da ugovore nove poslovne projekte koji će biti veoma značajni za neke buduće poslove, u smislu njihove afirmacije. Neki pripadnici znaka zaokupljeni su događajima u vezi doma i imovine.

Ljubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja, udružen s Venerom u sekstilnom Strijelcu, ukazuje na novo poglavlje u emotivnoj vezi. Promjena će biti burna, ali ne i suštinska.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

DJEVICA

Posao – Polje finansija je naglašeno prisustvom Jupitera, što će vam pružiti priliku da ostvarite velike poslovne zamisli i finansijsku dobit. Tokom ovog perioda bićete u situaciji da poboljšate status na poslu ili da dobijete unapređenje. Merkur, vaš vladar u sekstilnoj Škorpiji i uz promjenu mjesečeve faze ukazuje na korak napred u karijeri.

Ljubav – Svaka prejaka emocija i previše subjektivnog stava pri sagledavanju ljubavnog života može nanijeti više štete nego koristi, a vi ste često spremni da analizirate radi same analize, a ne pronalaženja rješenja.

Zdravlje – Budite oprezni, postoji mogućnost povrijeđivanja leđa.

VAGA

Posao – Jupiter u vašem znaku, aspektovan povoljno od Venere i Saturna, uz prisustvo mladog Mjeseca u polju novca, ukazuje da su sve šanse na vašoj strani. Potrebno je samo da realno postupate, da se ne rasplinete na više strana i uspjeh je gotovo zagarantovan.

Ljubav – Osjećate se prilično sigurnim pored partnera, što je jedno od značenja vladara vašeg polja partnerstva, Marsa u znaku svoje egzaltacije. Ukoliko ste slobodni, najvjerovatnije će jedno prijateljstvo da preraste u emotivnu vezu.

Zdravlje – Zbog oslabljenog imuniteta, u ovom periodu najviše će vas mučiti prehlada.

ŠKORPIJA

Posao – Skup planeta u vašem znaku može da inspiriše na novi posao ili ćete poželjeti da se oprobate u nekom poslu o kojem već dugo razmišljate. Škorpije koje nisu zaposlene, najzad će riješiti ovaj problem posredstvom osobe koja je bliska vašoj porodici. Venera udružena sa Saturnom i uz sekstil Jupitera nagovještava da ćete uspjeti da naplatite nešto iz prošlosti.

Ljubav – Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da uđu u emotivnu vezu sa osobom koju poznaju preko posla, ali, zbog Saturna, trebalo bi da budu veoma oprezni, jer se emocije lako mogu izgubiti.

Zdravlje – Nesanica je posljedica stresa.

STRIJELAC

Posao – Saturn je spojen s Venerom u vašem znaku, što ukazuje na brojne promjene na poslu, ali će Venera uspjeti da pomiri suprotnosti. Osobe koje su vas podržavale u ovom periodu mogu biti indiferentne, a podršku će vam pružiti oni sa kojima ste se konfrontirali. Dobićete ponudu da se sretnete sa osobom koja će vam ponuditi zajednički posao.

Ljubav – Tokom ove nedjelje poželjećete da se viđate s novom osobom, ali pod uslovom da to ostane u tajnosti, jer se Merkur, vladar polja partnerstva nalazi usred promjene mjesečeve faze.

Zdravlje – Provjerite dioptriju.

JARAC

Posao – Vladar Saturn, udružen s Venerom u dvanaestom polju i egzaltirani Mars u vašem znaku ukazuju na raskorak između poslovnih planova i realnosti. Osim toga, pravite i previde u procjeni okoline i osoba sa kojima sarađujete.

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Mjesec ulazi u fazu mladog i najavljuje nova, bitna događanja u vašem emotivnom životu. Kako se faza dešava u Škorpiji, znaku mjesečevog pada, postoji nešto fatalno u vašim idejama. Zato je potrebno da se u takvim situacijama obavezno konsultujete s nekim u koga imate povjerenja.

Zdravlje – Manji stomačni problemi.

VODOLIJA

Posao – Deseto polje, koje ukazuje na karijeru i poslovni status, veoma je aktivno, pa će sredinom perioda doći do bitnih promjena na poslu. To najavljuje i mlad Mjesec koji je povezan s Marsom, vladarem vašeg polja karijere, a koji najavljuju događaje u vašu korist.

Ljubav – Toliko ste okupirani poslom da o ljubavi uopšte ne razmišljate. Vodolije koje su u vezi ne bi trebalo da je opterećuju poslovnim brigama. Slobodni pripadnici znaka previdjeće signale osoba koje pokušavaju da im se približe.

Zdravlje – Ukoliko ojačate imunitet, riješićete mnoge zdravstvene probleme.

RIBE

Posao – U ovom periodu dogodiće se nešto značajno što će vas pomjeriti s mrtve tačke. Iako je polje karijere pod Saturnovom dominacijom, mlad Mjesec koji je povezan sa poljem odnosa sa inostranstvom, ukazuje na neočekivanu promjenu na poslu. Finansijska situacija se polako stabilizuje.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva, udružen s mladim Mjesecom u vama trigonskom znaku Škorpije, nagovještava nove mogućnosti i promjene u ljubavnom životu.

Zdravlje – Obratite pažnju na sinuse i stomačne tegobe.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA