Horoskop otkriva kakva ste zavodnica

942

Nekome su zvijezde podarile moć zavođenja, a neki uspjeh u ljubavi postižu duhovitošću. Otkrijte kojim cakama se služi koji horoskopski znak.

Ovan

Dame rođene u ovom znaku su vatrena osvajačice koje vole da budu u centru pažnje. To obično rade izborom provokativne garderobe. Međutim, njihova odjeća je samo dodatak koji pokazuje snagu njihove ličnosti. Obično imaju zanimljivo i izražajno lice i neposredne su i strastvene u komunikaciji.

Bik
One rođene u znaku Bika su vješte zavodnice. Mijenjaju svoj pristup od nevine djevojke iz komšiluka do ženstvene fam fatal. Djevojke i žene Bikovi su lijepo građene i svjesne su toga i to rado koriste u igri zavođenja. Erotične su i ne plaše se to da pokažu. Često tokom komunikacije dodiruju svog sagovornika, naravno u granicama pristojnosti.

Blizanci
Žene Blizanci su vječito dijete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka su beskrajno šarmantne, brzo misle, pričljive su i komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole se transformisati i svoj zavodnički pristup mijenjaju zavisno od cilja, odnosno od tipa muškarca.

Rak
Žene Rakovi, kao i svi predstavnici ovog znaka, nježne su i osjetljive. Obično imaju obline, vole porodični život i muškarci ih smatraju poželjnim partnerima na duge staze. Veoma su ženstvene i to pokazuju pa tako i biraju partnere koji su kavaljeri i žele da ugađaju ženama.

Lav
Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole da budu u centru pažnje. Svoje mane umiju uvijek da pretvore u prednost i to koriste i kada žele da osvoje nekog muškarca. Na početku obično ne nastupaju previše napadno, ali su vrlo dobri taktičari.

Djevica
Djevice imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, takve su i u igri zavođenja. Obično se prikazuju kao fine djevojke, smjerne i sa romantičnim stilom oblačenja, ali ispod svega toga je dobro proračunata zavodnica koja zna šta hoće.

Vaga
Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta polaže na svoj fizički izgled. Vage se ne oblače previše upadljivo ili napadno, ali zato sve što nose biraju sa velikom pažnjom i ukoliko žele, čak i stil oblačenja može da im bude sredstvo zavođenja. Muškarci teško mogu da odole njihovoj perfekciji.

Škorpija
Žene rođene u znaku Škorpije su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualni glas. Obaraju s nogu, ali znaju da budu posesivne. Kada zavode igraju na toplo-hladno, pa partneru znaju doslovce pomutiti razum.

Strijelac
Žene Strijelci su neuhvatljive. Obično njeguju sportski stil, ali puno vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline, pa upravo to koriste kao svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov je smijeh jednostavno neodoljiv tako da su šarm i duhovitost njihovo glavno zavodničko oružje.

Jarac
Djevojke i žene rođene u znaku Jarca osvajaju hladnoćom. One se predstavljaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično biraju muškarce nad kojima mogu da dominiraju. Iako im je, kao i svima, fizički izgled bitan, to nije njihovo glavno sredstvo u zavođenju već prije svega intelekt.

Vodolija
Žene Vodolije ne obraćaju preveliku pažnju na to kakav utisak ostavljaju na muškarce. Njima je duhovno mnogo bitnije nego fizičko, pa i na taj način osvajaju ali i biraju partnere. Vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Uglavnom njeguju jednostavan stil oblačenja koji odgovara nekim muškarcima.

Ribe
Ribe su snene, nježne i osjetljive. Ali, to je samo trik i varka kojom love partnera kog požele. Neće se libiti da igraju na kartu “dama u nevolji”, pa ko se upeca, upecao se. Fizički izgled im samo pomaže u ovome, ali one nikada ne bi priznale da im je to bitan adut u ljubavnim pohodima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA