Gdje je nestao Vinnie Jones?

816

Slavni holivudski snagator Vinnie Jones pokrenuo je novi biznis. On je osnovao firmu za prodaju tepiha.

Nekadašnji fudbaler uortačio se sa dva prijatelja, a novi posao mu već cvjeta. Među njegovim mušterijama su i neke slavne ličnosti npr Bradley Cooper, pevač Robbie Willliams, fudbalski trener José Mourinho i član The Rolling Stonesa Ronnie Wood.

– Naši tepisi su veoma teški, a ja doprinosim firmi zahvaljujući svojoj snazi – našalio se Vinnie.

Sjedište firme je u Hertfordširu, odakle je glumac porijeklom.

– Veoma sam ponosan na svoje korijene i želim to da pokažem. Važno mi je da otvorim prilike za zaposlenje u ovom kraju i da se tako odužim zajednici iz koje potičem – dodao je on.

Vinnie je karijeru započeo kao fudbaler, bio je kapiten fudbalske reprezentacije Velsa, igrao je za klubove Vimbldon, Čelsi, Lids, Šefild i Kvins Park Rendžers. Bio je poznat kao veoma agresivan igrač. Nakon što se povukao sa terena započeo je filmsku karijeru.

Êàðòû, äåíüãè è äâà ñòâîëà / Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)Prvu ulogu imao je u filmu “Dvije čađave dvocijevke” Guy Richie 1998. godine. Ostvario je još nekoliko zapaženih uloga u filmovima i serijama, a pojavio se i u rijalitiju “Veliki brat” 2010. Nekoliko puta našao se iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja.

U novembru 2013. Džons je otkrio da se on i njegova supruga Tanya bore sa rakom kože. Tanya-i je bolest otkrivena nekoliko godina ranije, dok je njemu tek tada dijagnostikovana. Zajedno su išli na liječenje, a prošle godine uspjeli su da pobijede rak.

vinnieNakon što su mu doktori saopštili dijagnozu, Vinnie se u potpunosti povukao sa javne scene, a u jednom rijetkom intervjuu otkrio je kako se osjećao kada mu je doktor saopštio od čega boluje.

– Kada mi je ljekar saopštio da imam rak, upitao sam ga samo koliko mi je života ostalo. Tokom karijere sam se borio sa nekim od najčvršćih i najprljavijih momaka, bio u nekoliko krvavih obračuna u barovima, ali ovo je daleko najteži i najopasniji protivnik sa kojim sam se susreo – rekao je on.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA