Crvena zvezda: Saradnja sa Evroligom sve jača

495

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da izražava veliko zadovoljstvo rezultatima posjete prvog čovjeka Evrolige Đordija Bertomeua Beogradu i klubu, kao i učvršćivanjem saradnje sa Evroligom.

Bertomeu je tokom utorka i srijede bio gost Beograda i Crvene zvezde, a povod za novu posjetu bili su zaključenje ugovora od domaćinstvu F4 Evrolige 2018. godine u srpskoj prestonici i utakmica trećeg kola protiv Barselone.

– Tokom dvodnevne posjete Beogradu i nakon potpisivanja ugovora o organizaciji Fajnal Fora, čelnik Evrolige je želio da se upozna i sa mjestom gdje je jugoslovenska i srpska košarka pravila “prve korake“ u svojoj bogatoj istoriji, pa se gospodin Bertomeu obreo i u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a nakon toga su po protokolu na radnom ručku sa administacijom kluba, i na utakmici u Kombank Areni, dogovarani dalji koraci oko učvršćivanja izuzetno uspješne saradnje Evrolige i KK Crvena zvezda – navode iz redova srpskog i regionalnog šampiona.

Iz Zvezde ističu i da je prvi čovjek Evrolige prilikom odlaska iz Beograda dobio poziv da ponovo, u skorijoj budućnosti, bude gost kluba i Srbije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA