Baletni spektakl na ledu u Banjaluci 10. decembra

657

“Queen estrada” 10. decembra 2016. godine u SD “Borik” sa početkom od 20 časova, organizuje gostovanje Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga .

Ansambl Ruskog državnog baleta na ledu čine 24 klizača pobjednika olimpijskih igara, svjetskih, evropskih i nacionalnih prvenstava, a u Banjaluci će izvesti spektakularnu baletnu predstavu na ledu “Labudovo jezero” Petra Iljiča Čajkovskog.

Solisti koji će nastupiti u Banjaluci su dvostruki olimpijski pobjednici Ludmila Beloussova i Oleg Protopopov , višestruki olimpijski pobjednici u klizanju na ledu Alexei Ulanov i Ludmila Smirnova.

Ruski državni balet na ledu osnovan je 1967. godine i baštini tradiciju St. Peterburške škole klasičnog baleta.

Gracioznost klizača, maštovita kostimografija i scenografija, specijalni efekti, vještine svjetskih umjetnika plesa na ledu uz bezvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće Banjalučanima uživanje u prvoklasnom umjetničkom događaju koji oduševljava publiku širom svijeta.

Londonski Royal Albert Hall, Sadler u Wells-u, Singapur Esplanade , Montreal Place des Arts, Cape Town Artscape, samo su neka od mjesta koja su ovaj jedinstveni umjetnički performans nagradila ovacijama nakon izvođenja.

Ulaznice po cijeni od 15 KM su u prodaji od ponedeljka 31. oktobra na blagajni SD “Borik”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA