Žestoko suočavanje kandidata za gradonačelnika Banjaluke

1269

Dugo očekivano suočavanje kandidata za gradonačelnika Banjaluke u emisiji “Apostrof izbori 2016” na Alternativnoj televiziji, postalo je velikih hit na društvenim mrežama.

U studiju su svoje poslednje riječi u ovoj kampanji rekla samo trojica kandidata, Igor Radojičić iz SNSD-a, Dragan Čavić iz NDP-a i Slavko Zupljanin iz SPAS-a, dok se četvrti kandidat Duško Tadić iz Prve stranke nije pojavio.

Samo dva dana uoči izbora, njihov posljednji okršaj pred tv kamerama u kampanji obilježio je žestok verbalni sukob i brojne prozivke između Radojičića i Čavića, što i nije posebno iznenađenje, s obzirom na to da se procjenjuje da bi ovaj duel mogao imati značajan uticaj na izborni rezultat.

Prema nekim ocjenama Radojičić ima malo više razloga za zadovoljstvo u odnosu na glavnog rivala, dok drugi ipak Čaviću daju prednost i bodove na borbenost. Treći učesnik u emisiji, Slavko Župljanin je opravdao ulogu autsajdera.

Kako se moglo vidjeti, Čavić je tokom cijele emisije Radojičiću pokušavao pripisati odgovornost za sve što se dešavalo tokom 19 godina duge vladavine SNSD-a u najvećem gradu Srpske. S druge strane, kandidat SNSD-a je tokom cijele emisije prozivao Čavića da iznosi paušalne optužbe i daje neralna obećanja.

Atmosfera je podjednako uzavrela u studiju ATV-a i na društvenim mrežama. Očekivano, na tviteru “dominiraju” duhoviti tviteraši i njihovi tvitovi poput:

“Kako je krenulo, očekujem da @RadojicicIgorMr do kraja optuži vlast Radovana Karadžića za stanje u BL. A nije da nema krivice” 

“Žurka u stanu: Radojičić dila za Dodika, prodaje Župljaninu koji mu govori da nikom ne kaže da uzima spid.

Čava ima svoju koku.

“Rijec veceri “gepek stranka”

Ovo mi sve liči na Monti Pajtonovce!

Citam i umirem ovo smesnije od i za kakve mi komicare glasamo ….

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA