Uručene donacije poljoprivrednicima

699

PROMO: Članovi Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Trebinje danas su podjelili tri freze trebinjskim poljoprivrednicima u selima Donje Čičevo, Rasavac i Varina Gruda, želeći da domaćinima na taj način pomognu u obavljanju svakodnevnih poslova na njihovim imanjima.

Prvu donaciju dobio je Jovica Rupar iz Donjeg Čičeva, koji se ovom prilikom od srca zahvalio Savezu nezavisnih socijaldemokrata na, za njega, izuizetno vrijednom i prijeko potrebnom poklonu.

– Hvala narodnom poslaniku Luki Petroviću u njegovom timu ljudi, koji su mi nabavili ovu poljoprivrednu mašinu neophodnu za obavljanje posla od koga živim. Ovo će svakako unaprijediti moju prozvodnju“, rekao je Rupar, koji nije krio oduševljenje donacijom.

freze_05Riječi zahvalnosti uputili su i Gojko Ružić iz Rasavca i Neđo Božić iz Varine grude, koji takođe žive od poljoprivrede i svog rada na kamenitoj hercegovačkoj zemlji. Obojica su istakli da su izuzetno zahvalni Gradskom odboru Saveza nezavisnih socijaldemokrata, koji je prepoznao njihove probleme i ono što im treba.

– Zahvaljujemo se što se neko sjetio da nas obiđe i da nam nabavi ono što je najpotrebnije, a to je sredstvo za rad. Mi od ovoga živimo, jer ni ja ni sipruga nemamo drugi posao i teško je opisati koliko nam donacija znači – rekao je Neđo Božić, koji je borac prve kategorije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA