Ujedinjena Srpska – Politička opcija koja ujedinjuje (FOTO)

3704

PROMO: Ujedinjena Srpska je na centralnom mitingu na Trgu Krajine poslala jasnu poruku biračima. Postoji put centra. Tim putem ide sve vise građana Republike Srpske, kaže nosilac liste kandidata ove stranke za Skupštinu grada Banjaluka, Nenad Stevandić.

– Mi hoćemo da napravimo Banjaluku kao drugi Beograd. Kao najveći srpski, nacionalni, ekonomski i kulturni centar van Srbije. To je projekat Ujedinjene Srpske. I to mogu da prave samo ujedinjeni ljudi, a ne razjedinjeni i podijeljeni – poručeno je na mitingu Ujedinjene Srpske.

Poruku je poslala i predsjednica Aktiva žena ove stranke, Minja Šurlan, ponosno podsjećajući da njihova misija tek počinje 2. oktobra. Jer kako reče, kad se žene udruže, one mogu mnogo toga.

– Od pomoći porodicama kojima je pomoć zaista potrebna, preko školskog pribora pa do nabavke knjiga za biblioteke. Urađeno je više nego što je planirano i na to sam veoma ponosna, ali ono što želim reći da iza drugog, kada prođu ovi izbori, Aktiv žena tek počinje da radi – poručila je Minja Šurlan, kandidat Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada.

Kandidati Ujedinjene Srpske poslali su jasnu poruku. To je stranka centra, to je politička opcija koja iako postoji tek devet mjeseci okuplja sve više šlanova, simpatizera i koju građani prepoznaju.

– Moja poruka i poruka Ujedinjene Srpske građanima Banjaluke je prvo da izađu na izbore 2. oktobra, drugo da ne daju svoj glas onima koji su im do sada sve obećavali, a ništa nisu ispunili, odnosno da daju glas onima koji nemaju mrlje – rekao je Marinko Dragišić, kandidat Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Banjaluka.

Prisutnima se obratio i Vanja Čanković, kandidat Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Banjaluka.

– Ujedinjena Srpska šalje poruku da svi građani pogotovo mladi izađu na izbore i konačno da izaberu pravu stranku, znači Ujedinjenu Srpsku – stranku za sve, rekao je Čanković.

Centralnu tribinu Ujedinjene Srpske na Trgu Krajine uveličala je svojim nastupom grupa Neverne bebe. Koncert je poklon ove stranke Banjalučanima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA