Prvi predizborni skupovi PDP-a veoma optimistični

752

PROMO: Potpredsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Igor Crnadak rekao je večeras da je Kozarska Dubica staro uporište ove stranke i istakao da je uvjeren u pobjedu i odličan rezultat PDP-a i zajedničkog kandidata za načelnika opštine Branka Baraća na lokalnim izborima.

Crnadak je na konvenciji Opštinskog odbora /OO/ PDP-a Kozarska Dubica na kojoj je predstavljena kandidatska lista i programi partije i zajedničkog kandidata za načelnika Saveza za promjene i stranke SPAS Branka Baraća, istakao da su prvi predizborni skupovi PDP-a veoma optimistični.

Barać je rekao novinarima da su najveći problemi u Kozarskoj Dubici drastično smanjenje broja stanovnika i nezaposlenost.

– Umjesto da Kozarska Dubica 2008. godine krene dobro trasiranim putem razvoja aktuelna vlast vratila nas je daleko u prošlost – ukazao je Barać, kandidat stranke SPAS, koga podržavaju SDS, PDP i SRS.

On je obećao biračima da će u veoma kratkom vremenu biti smanjeni budžetski troškovi, a sav novac usmjeren u pravcu razvoja i zapošljavanja, jer se samo na taj način može zaustaviti odlazak mladih.

Nosilac odborničke liste PDP-a za lokalnu skupštinu Pero Karan rekao je da su na konvenciji OO biračima predstavljeni program stranke i zajedničkog kandidata za načelnika, kao i vizija razvoja te lokalne zajednice nakon 2. oktobra.

Na konvenciji OO PDP-a u Kozarskoj Dubici, koja je održana u Domu kulture, govorio je i predsjednik tog opštinskog odbora Perica Bundalo, a skupu je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera te poličke partije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA