Počele pripreme za novu futsal sezonu (VIDEO)

617

Petnaestak fudbalera, sa trenerom Draganom Spaićem, započeli su pripreme za novu futsal sezonu. Trenutno su treneru na raspolaganju isti igrači kao i prošle godine, a očekuju se i određena pojačanja.

– Ove godine nastupamo sa istim igračkim kadrom i očekujemo za dva tri dana, dva tri zvučna pojačanja, do početka prvenstva iammo četrdeset dana, radićemo u tri faze prva faza je punjenje akomulatora, druga brzinska izdržljivost, treća uigravanje linija i pripremne utakmice – otkrio nam je Dragan Spaić, trener KMF “Leotar” Trebinje.

Spaić kaže da je i ove godine plej off, da se bore za titulu prvaka. U planu su četiri pripremne utakmice sa ekipom Velež Nevesinje, takođe članom Premijer lige, Starim gradom iz Mostar i jedna ekipa iz Nikšića. Nakon ljetne pauze, fudbaleri su željno dočekali treninge.

– Nikad Liga nije bila jača, očekujem da će konkurencija biti podjednaka, ekipe Centra, Zrinjskog su tri najkvalitetnije ekipe, naša ekipa je skup mladosti i iskustva očekujem da ćemo obradovati publiku u Trebinju i očekujem prva dva tri mjesta i nadam se uz pomoć naših vjernih navijača da će ova godina biti uspješna i da ćemo iduće godine igrati Ligu šampiona – istakao je Savo Andrić kapiten KMF “Leotar” Trebinje.

Kao skoro svaki sportsi klub i ovaj prate određeni problemi –

– Mi se već godinam borimo sa istim problemom, a to su finasije što muče i druge klubove, svake godine je sve teže i teže, ali nekako izdržavamo i već smo tri godine u vrhu premijerligaškog futsala, imamo problema sa sportskom dvoranom, ali nekako nalazimo i tu rješenja, tako da nas svake godine prate jdni te isti problemi, vazda imamo neka obećanja da će biti bolje – požalio nam se Mitar Vukanović, predsjednik KMF “Leotar” Trebinje.

Bez obzira na probleme fudbaleri Leotara postižu značajne rezultate. Ovdje treba istači da je KMF “Leotar” i KK “Leotar” jeidni premijerligaši u gradu na Trebišnjici.

Nebojša Kolak

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA