Počela akcija Winter Road Show

691

U firmi “Auto Milovanović” spremni su za zimu. Počela je akcija Winter Road Show u okviru koje su predstavljeni novi proizvodi za održavanje četvorotočkaša. Ova firma je i generalni distributer Čikago pneumatik – pneumatskih alata, a među asprtimanom proizvoda moguće je pronaći razne auto dijelove i servisnu opremu.

– Pored Čikago pneumatika, možemo predstaviti kao novinu u našem asortimanu u ovoj godini, specijalen alate firme 4M iz Srbije. 4M alati su firma koja proizvodi specijalizovane alate za faženje motora – rekao je Mladen Srnić, menadžer nabavke.

– Naravno, izlažemo naše zimske gume profil, to su poljske gume, poljski proizvođač, znači evropskog porijekla, od 13 do 19 inča. To su gume koje su najzastupljenije na našem tržištu. Imamo gume za blaže zime, za jače zime, sa profilima dubljim, za 4×4, za komercijalna vozila – dodao je Siniša Gajić, menadžer nabavke.

Akcija je prvo organizovana za predstavnike velikih servisa i prodavnica auto dijelova. Promocija će dalje biti nastavljena i za male servise i mehaničare, a u narednim danima acija se seli u poslovnice širom BiH. Za mjesec dana ovakvo predstavljanje počinje i za kupce u maloprodaji.

– Winter Road Show je jedna od aktivnosti koju mi sprovodimo jednom godišnje, a druga je Summer Road Show. Inače naši kupci su naučili, takvo je i tržište da kupuju sve ono što vide. Mi smo danas izložili novine iz našeg asortimana kojeg smo počeli raditi od početka ili sredine ove godine. Tako da se iskreno nadam da će kao i uvijek do sada ovo biti jedna uspješna promocija – objasnila nam je Mirjana Milovanović, direktor marketinga firme “Auto Milovanović”.

“Auto Milovanović” u svom sastavu broji 145 zaposlenih u dvije veleprodaje, tri skladišta i deset poslovnica u Republici Srpskoj. U njihovom vlasništvu je i firma “Auto Parts”, koja ima tri poslovnice u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Danijela Aksić Marković

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA