PDP Trebinje: Luka Petrović vrijeđa inteligenciju Trebinjaca

1066

PROMO: Ne zna se šta je tužnije. Gledati ili slušati Luku Petrovića. No, manje više to – hoće li ga neko slušati ili gledati to je njegov problem, ali iritira činjenica da Luka uporno, kontinuirano i besprizorno vrijeđa inteligenciju Trebinjaca.

Kaže da „postojeća vlast u našem gradu ništa ne radi i da je to njegova jedina zamjerka administraciji Slavka Vučurevića“. Na stranu to što je Vučurević njegova noćna, a bogami i dnevna mora, ali i slijepac vidi da je Trebinje postalo jedno ogromno gradilište.

Samo to Petrović i njegovi sićušni trabanti neće da vide. Nećemo nabrajati koliko je toga u posljednje četiri godine urađeno i šta se sve još radi. Ukoliko je iole opismenjen sve to veseli Luka može pročitati, pa i vidjeti u brošuri „Rečeno-urađeno,nastavljamo“, koja je štampana u luksuznom izdanju. Nego šta, nego luksuznom.

Za njega su asfaltirane ulice, novi vodovod i kanalizacija, farbanje fasada i ostalo „znaci nemoći“. Pa, ko je ovdje lud ? Ono što je Lukin SNSD uradio za deset godina blijede i bezlične vladavine ne može stati ni na toalet papir.

Poručuje esnesdeov lučonoša da „u narednom periodu mora da se napravi sistem koji će uvezati penzionere, socijalno ugrožene, poljoprivrednike, nezaposlene…“.

Pitamo se zašto to SNSD nije uradio tokom svoje decenijske vladavine. Nego baš sad, pred izbore, osjećaju potrebu za tim. Odjednom se zabrinuše za sudbinu sugrađana. Neka budu bezbrižni, ima sad ko da vodi brigu o tome. A, Savez za promjene i Slavko Vučurević će to nastaviti i naredne četiri godine. Tako narod hoće.

Pominje Luka i sport i omladinu, kao neke „zdrave timove za budućnost“. Neka njemu bog da zdravlja, ali, s obzirom kako je ojadio FK „Leotar“, na koljenima ga molimo da više ne pomaže i da se mane omladine.

Neka on svoje investicione cikluse i dalje razvija po kafanama, kupujući i čašćavajući birače HET-ovim, odnosno narodnim parama. Na njegovu žalost, neće još dugo.

Jedino što Luki vjerujemo jeste kada kaže da je „ osnovna platforma njegovog tima porodica“ i da budu „država u državi“. Samo je Luka zaboravio da kaže da su u pitanju isključivo SNSD-ove porodice. Zna narod šta sve imaju i šta su sve pokrali. E, neće više.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA