Pavić: Ekonomija je ključ rješenja

543

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da su ekonomija i zapošljavanje ključ rješenja svih problema lokalnih zajednica, pa i Drvara koji je danas opština u kojoj ima jako malo zaposlenih.

– DNS će tražiti da se ovoj opštini posveti velika pažnja jer to Drvarčani zaslužuju – istakao je Pavić danas na predizbornoj tribini u Drvaru i dodao da u ovom gradu nema puno posla jer je teška ekonomska situacija.

On je dodao da treba uložiti maksimum napora da se ovoj opštini vrati onaj sjaj koji je nekada imala kao privredni i turistički centar.

Nosilac liste DNS-a za Drvar Nikica Bosić rekao je da DNS želi da unese promjene u život ove opštine koja je nekad bila primjer privrednog razvoja ovog dijela BiH.

– Drvar je mjesto u koje treba ulagati da se ekonomski razvija kako bi se spriječio odlazak mladih u druge, razvijenije sredine – istakao je Bosnić.

Predizbornoj tribini DNS-a u Drvaru je prisustvovali su i generalni sekretar DNS-a Dragutin Rodić i predsjednik Centralnog izbornog štaba DNS-a Dragomir Jovičić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA