Pavić: Bijeljina zaslužuje promjene

668

PROMO: Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić poručio je večeras u Bijeljini da ovaj grad zaslužuje promjene i vlast koja će raditi zajedno sa građanima i sa Republikom Srpskom.

– Nećemo Bijeljinu odvojenu od Republike Srpske, nećemo građane Bijeljine u izolaciji, niti blokadu Skupštine – poručio je Pavić na centralnoj tribini ove partije u Semberiji.

On je istakao da DNS tokom cijele kampanje vodi intenzivnu aktivnost, da se na svim tribinama osjeća dobra energija, te da imaju ogromno povjerenje građana.

– Hoćemo da budemo uz građane Bijeljine i upravo zbog ove energije i pozitivnog odnosa građana mi hoćemo da budemo s njima, jer riječ je riječ, a to znači da mi nećemo i ne možemo iznevjeriti – rekao je Pavić.

On želi da Bijeljina bude grad koji izvršava obaveze, daje podsticaje, radi na zapošljavanju i samozapošljavanju, a DNS je do sada mnogo učinio za ovaj grad i nastavićemo i dalje činiti sve neophodno za Bijeljinu.

Pavić je naglasio da DNS daje snažnu podršku Maksimoviću jer su “Bijeljini potrebne promjene, novi ljudi koji će imati novi kurs i koji će voditi Bijeljinu ka Republici Srpskoj, a ne ka izolaciji”.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Bijeljina Milan Dakić istakao je da DNS, kao i do sada u kampanji, ide uz svoj slogan “Riječ je riječ”.

– DNS želi svojim građanima vratiti povjerenje koje su gubili, ali i boriti se da steknu još više vjere u DNS i sa DNS-om – rekao je Dakić, koji očekuje da na izborima DNS Bijeljina ponovi rezultat od prije četiri godine.

Dakić je pozvao građane da izađu na izbore 2. oktobra, te da svoj glas daju kandidatima DNS-a za odbornike, kao i da glasaju za kandidata za gradonačelnika Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” Zlatka Maksimovića.

Kandidat za odbornika DNS-a Neda Petrić poručila je da je DNS stranka koja vodi odgovornu nacionalnu politiku, a to su, kaže, pokazali na republičkom nivou.

– Isto ćemo tako djelovati i na lokalnom nivou nakon ovih izbora, kada će veliki broj naših kandidata biti izabran za fukciju odbornika. Tada ćemo moći u pravom svjetlu provoditi kompletnu politiku DNS-a – rekla je Petrićeva.

Kandidat koalicije “Bijeljina pobjeđuje” za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović zahvalio je DNS-u i njegovom lideru Marku Paviću, te predsjedniku Gradskog odbora Bijeljina Milanu Dakiću za iskrenu podršku na izborima.

– Energija je odlična. Bijeljina pobjeđuje, narod Semberije definitivno želi promjene kako bismo zajedno sa vlastima Republike Srpske, zajedno sa narodom pobijedili i napravili bolju Bijeljinu u narednom periodu – rekao je Maksimović.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA