Ove “čudne” erogene zone garantuju eksploziju u krevetu

729

Vrat, unutrašnja strana bedara, stopala – sve su to dobro poznate erogene zone. Danas vam donosimo listu onih neočekivanih koje vam takođe mogu pomoću da doživite eksplozivno seksualno iskustvo sa svojim partnerom.

Kosa: Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinuje s ljubljenjem i maženjem postaje izuzetno senzualno.

Čelo: Glava je prekrivena nervnim završecima koji „pojačavaju“ i najnježniji dodir. Lagani poljupci u čelo aktiviraće hormone poput dopamina i serotonina koji potiču opuštanje i dobro raspoloženje.

Leđa: Svi volimo dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Slobodno ih malo “gricnite“, zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tokom seksa.

Ključna kost: U velikoj blizini vrata, vjerojatno najpoznatije erogene zone, nalazi se ključna kost koja je izuzetno osjetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Njeno lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

Dlanovi: Većina ljudi ima dlanove osjetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dole preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto napravi vama i uživajte u nevjerojatnom osjećaju koji će vas prožeti.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA