Otkrijte u kom znaku je vaša veza ili brak

720

Datum kada ste započeli vezu ili se vjenčali, može mnogo da kaže o vašoj zajedničkoj budućnosti.

Ovan (od 21. 3. do 20. 4.)

Ako je Vaš brak ili veza u znaku Ovna, trebalo bi da oboje budete manje tvrdoglavi, da naučite kada da spustite loptu. Muškarac bi trebalo da vodi glavnu riječ jer ako je obrnuto vaša veza će teško opstati. U vašem odnosu je važno da stalno postoje neke zajedničke aktivnosti, da vam nikada nije dosadno, ali i da svako od vas ima svoj svijet u koji može povremeno da se povuče. Više iskrenosti je takođe potrebno.

Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Ako je Vaš brak ili veza u znaku Bika, znajte da je uživanje na prvom mjestu. Međutim, tu spadaju sve vrste uživanja: u hrani, piću, putovanjima… Takođe, morate da naučite da se što manje raspravljate, a pitanje novca će biti primarno. Ponekad oba partnera mogu biti pasivna, pa odnos lako može da upadne u kolotečinu. Treba pripaziti na tu mogućnost. Dobra je uzajamna podrška u ovoj vezi.

Blizanci (od 21. 5. do 20. 6.)

U ovom braku ili vezi će postojati dobra komunikacija, a moguća su i česta zajednička putovanja. Ono što je drugim parovima važno, vama nije, zato se obazirite na to šta drugi pričaju. Vi sve možete da riješite razgovorom. Veoma je važno da dosta toga lijepog radite zajedno: idite bioskop, pozorište, u šetnje…

Rak (od 21. 6. do 20. 7.)

Ovaj odnos će biti zaokružena cjelina ako budete oboje posvećeni porodici. Trudite se da se viđate redovno sa rodbinom. Partneri koji sklope brak u ovom periodu će stalno tepati i ugađati jedno drugom. Miris kuvane hrane u kući i toplina doma će biti primarne stavke ovog braka ili veze. Povremeno izađite iz kuće da ne biste upali u kolotečinu.

Lav (od 21. 7. do 20.8.)

Ako se vjenčate ili započnete vezu u ovom periodu, nemojte dramiti i praviti scene bez potrebe. Morate oboje da naučite da više uvažavate ličnost i potrebe partnera, da budete spremni na kompromise. Druga stavka koja je jako bitna je ta da zadržite privatne probleme za sebe, a ne da ih iznosite u javnost. Možda nekad tišina može da pomogne da se stvari slegnu. Hvalite jedno drugo, motivišite se uzajamno, to će pospješiti vaš brak ili vezu. Ne naređujte partneru, nego se trudite da budete ravnopravni.

Djevica (od 21. 8. do 20.9.)

Ne zamjerajte jedno drugom svašta i ne kritikujte se stalno. Ovaj brak može imati dobru bazu, ali morate se prilagođavati oboje. Previše pažnje ćete oboje obraćati na detalje, nemojte sitničariti. Gledajte širu sliku, pažnju preusmerite na ono čime ste zadovoljni i uživajte više u tome.

Vaga (od 21. 9. do 20.10.)

Brakovi i veze u znaku Vage su stabilni. Lako se dolazi do rješenja i kompromisa. Bitno je samo da ugađate jedno drugom i da izbjegavate rasprave. Izbjegavajte da udovoljavate rodbini i prijateljima u bilo kakvim zahtjevima, pošto može doći do rasprava zbog toga.

Škorpija (od 21. 10. do 20.11.)

Brak, veza, u znaku Škorpije je jaka i stabilna, ali biće tu i ljubomore i sumnjičavosti. Potrebno je da više komunicirate i da ne dajete partneru razloga za nepovjerenje. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko drugih ljudi. Ljubomora neće popraviti vaš odnos. Seks je jako bitan u ovom odnosu, pa se svaki problem može pretočiti u strast.

Strijelac (od 21. 11. do 20.12.)

Strijelac jeste znak avanture, putovanja, ali i optimizma. Oni koji započnu vezu u ovom periodu imaju velike šanse da ostanu zajedno zauvek. Lako se prevazilaze problemi, sve se okrene na šalu, ali je bitno da oba partnera imaju slobodu. Putujte što više možete, to će uvijek osvježiti vaš odnos.

Jarac (od 21. 12. do 19.1.)

Jarac simbolizuje tradiciju, pa ovaj brak mora da bude po svim običajima ispravan. Bitno je da ne opterećujete jedno drugo prošlošću, ali da i ne planirate previše. Opustite se, živite ležernije, ne opterećujte vaš odnos svakodnevnim problemima. Ne morate da slušate rodbinu, radite po svom.

Vodolija (od 20.1. do 21.2.)

Ovaj brak je jako zanimljiv, vaš odnos je prijateljstvo i partnerstvo u isto vrijeme. Stalno ćete se družiti sa prijateljima, što je jako dobro. Dobro je razumijevanje u ovom odnosu. Potrudite se samo da nađete više vremena jedno za drugo, da ne budete toliko okrenuti ka drugima.

Ribe (od 22. 2. do 20.3.)

Bitno je da u ovom odnosu budete realni, da ne sanjarite mnogo i da ne fantazirate. Imajte u vidu da uvijek može nešto da se sakrije, ali da to nije baš pametno. Ne bježite od razgovora sa partnerom. To može biti veliki problem u ovom odnosu. Drugi problem je miješanje drugih ljudi, pa je najbolje da se ne otvarate drugima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA