Noviteti iz kompanije “Elta-kabel” (VIDEO)

1365

Kompanija Elta-kabel i ovaj put ima nešto novu u ponudi. Osim odlične ponude kablovske televizije i interneta, sada su pripremljene posebne ponude i za korisnike mobilne telefonije.

Za nove korisnike izdvojili smo paketne ponude sa bržim internetom i više besplatnih minuta prema ostalim mrežama iz naše grupacije, kažu u Elta-kabelu. Nisu zaboravili ni postojeće korisnike kojima uz neke dodatne opcije, nude i druge pogodnosti.

– Elta-kabel uz našu ponudu mobilne telefonije, nudimo i ponudu mobilnih telefona. Znači, imamo određene modele koje nudimo uz određene tarife. Svakako ta ponuda važi za postojeće i za nove korisnike, tako da u svakom slučaju ako su u prilici da navrate da pogledaju koje modele telefona nudimo i šta mi to imamo u ponudi koji su povoljni prije svega. Dajemo na 12 mjesečnih rata što je isto naša prednost – rekla je iz kompanije Elta-kabel

– Trenutno nam je najaktuelniji telefon samsung iz J serije, konkretno samsung J3, znači njega dajemo uz tarifu i od 17 KM pa na dalje.

A sudeći prema posjeti na promotivnom štandu Elta-kabela u centru grada, građani su itekako zainteresovani za novosti u ponudi ove kompanije. Ističu i da su zadovoljni uslugama koje trenutno koriste.

Kompanija Elta-kabel nudi usluge kablovske televizije, optičkog i kablovskog interneta, mobilne i fiksne telefonije. Posebna ponuda su paketi sa više usluga uz koje je moguće izabrati i neki od najmodernijih uređaja iz oblasti tehnologije – televizor, smartfon ili tablet.

Danijela Aksić Marković

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA