No Đani, no party: Umjesto svjetskih zvijezda, svi bi folkera na Exitu!

1206

Folk pjevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, muzičar je kojeg bi publika najradije voljela da vidi na narednom Exit festivalu.

Tako bar pokazuje anketa koju su organizatori ovog festivala objavili na Fejsbuku. Naime, oni su fanove upitali koga bi najviše voljeli da čuju uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi naredne godine, a od skoro dvije hiljade komentara, većina je predložila – Đanija.

djanislavTim povodom oglasili su se organizatori, koji su objavili šaljivu fotografiju, uz komentar da će zbog velikog interesovanja Đani sljedeće godine nastupiti na svim binama popularnog festivala.

– Shvativši da je Đaniverzujm progovorio i posložio svoje zvijezde, odlučili smo da se zahvalimo svim agentima i svjetskim zvezdama na dosadašnjoj saradnji uz poruku “Vi nas nikad i niste voljeli!” Nakon duge neprospavane noći, u strahu da ne poludimo, shvatili smo šta nam sve nedostaje i donijeli odluku da iduće godine na svakoj bini, u svakom terminu, tokom sve četiri noći i dana, nastupa jedan i jedini, neprikosnoveni – Đani – poručili su organizatori i dodali:

– Nismo još uvijek uspjeli da stupimo u kontakt sa njegovim menadžmentom i ostaje nam samo da se nadamo da će njegovi planovi turneje za narednu godinu da se poklope sa datumuma održavanja festivala. Takođe, svjesni da je donekle nezgodno i u određenoj mjeri prkosi zakonima termodinamike da se Đani lično ili sam pojavi u isto vrijeme na preko 20 bina, pokrećemo globalni inter-galaktički konkurs za Đanijeve dvojnike! Neophodno je da suvereno vladaju repertoarom, što bi se reklo “litar na litar”, te da posjeduju univerzalni šmekerski duh svojstven one & only, svjetskom, a našem Đaniju.

Ipak, izgleda da su se u Exitu u međuvremenu predomislili, pa je ova objava obrisana sa njihovih profila na društvenim mrežama.

Jedini spomen Đanija na njihovim nalozima, ne računajući brojne komentare, sada se nalazi samo na Tviteru, gdje su objavili poruku “Ko je Đani?”

ko-je-djani

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA