“Naručila” likvidaciju sugrađanke zbog preljube!?

1160

Slavica Jovanović (57), čistačica Doma zravlja u Srebrenici, uhapšena je juče zbog sumnje da je planirala likvidaciju sugrađanke R. I. (51) koja je navodno bila u ljubavnoj vezi s njenim mužem!

Mirna Miljanović, portparol MUP-a RS, kaže da su S. J. uhapsili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS zbog postojanja osnova sumnje da je planirala da izvrši ubistvo sugrađanke R. I.

– Sprovedenim istražnim mjerama i radnjama utvrđeno je da je osumnjičena S. J. u cilju pripremanja i izvršenja ubistva kontaktirala potencijalnog izvršioca, s kojim je dogovarala aktivnosti u vezi sa izvršenjem krivičnog djela, nakon čega je lišena slobode – rekla je Miljanovićeva.

Nezvanično saznajemo da je Jovanovićeva preko nekolicine kriminalaca pokušala da naruči ubistvo, nudeći im novac za taj “posao”.

O cjelokupnom događaju je blagovremeno izvještavano Okružno tužilaštvo u Bijeljini, kome će biti dostavljen izvještaj o postojanju osnova sumnje o izvršenom krivičnom djelu, kaže se u zvaničnom saopštenju MUP-a.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA