Najčudnije seksualne fantazije

786

Opsežna naučna istraživanja su utvrdila koji su najneuobičajeniji seksualni porivi.

Studija koja je objavljena u Žurnalu seksualne medicine, rezultat je velikog istražvanja Univerziteta u Kvebeku, Montrealu i Kanadi koje je otkrilo da muškarci i žene podjednako često maštaju o seksualnoj dominaciji i potčinjenosti, ali da postoje razlike između poimanja fantazija kod ženskog i muškog pola.

Istraživanja su pokazala da se svega nekoliko seksualnih fantazija zapravo smatra rijetkim i čudnim, iako su i muškarci i žene izrazile širok spektar svojih seksualnih fantazija.

Naučnici su učesnike pronalazili preko oglasa na javnim mjestima, radeći intervjue na lokalnoj radio stanici, lokalnim dnevnim novinama i magazinima, preko Fejsbuka i univerzitetskih mejling lista.

Od 1516 učesnika, 799 (52,7 odsto) su bile žene, što je približno muško-ženskom odnosu u Kvebeku. Većina učesnika (85,1 odsto) se deklarisalo kao heteroseksualno, 3,6 odsto homoseksualno, dok su ostalo predstavljali biseksualci.

Tim naučnika je svim ispitanicima predstavio modifikovanu verziju upitnika o seksualnim fantazijama. Na testu se našlo 55 stavki, koje su ispitanici trebalo da vrednuju u zavisnosti od stepena zainteresovanosti (1 – ne uopšte) do 7 (veoma ih interesuje).

Seksualne fantazije su kategorisane kao rijetke (sa manje od 2, 3 odsto ispitanika), neobične (manje od 15, 9 odsto), uobičajene (sa više od 50 odsto ispitanika) i tipične (sa više od 84, 1 odsto).

U kategoriju rijetkih fantazija su se našle seks sa djetetom mlađim od 12 godina i seks sa životinjom. Ovo ne samo da su rijetke fantazije već prelaze granicu zdravog razuma.

U neobične fantazije kod žene našle su se uriniranje po partneru, uriniranje po njima, oblačenje muškaraca u žene i obratno, prisiljenost na seks, zlostavljanje osobe u alkoholisanom stanju, seks sa prostitutkom i seks sa ženama sa malim grudima.

Za muškarce, neobične seksualne fantazije su uriniranje po partnerki i obratno i seks sa dvojicom ili više muškaraca.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA