Maksimović: Talas promjena se ne može zaustaviti

757

PROMO: Kandidat za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović izjavio je na tribini koalicije “Bijeljina pobjeđuje” u Batkoviću da ogroman odziv na javne skupove ove političke snage pokazuje da građani Semberije žele promjene.

– Ovaj talas se više ne može zaustaviti, a koalicija “Bijeljina pobjeđuje” će od 3. oktobra obezbijediti svim stanovnicima Semberije bolje uslove za život – rekao je Maksimović na skupu koji je sinoć održan u sportskoj sali Osnovne škole “Sveti Sava”.

U ime SNSD-a, kao najjače stranke u koaliciji, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić istakao je da unutar koalicije vlada veoma dobra i iskrena atmosfera i da će sa Maksimovićem kao zajedničkim kandidatom sva obećanja biti održana i svi ciljevi ostvareni.

Kandidati koalicionih stranaka za odbornike iz Batkovića Dragan Knežević i Mirko Nikolić naglasili su snagu i jedinstvo koalicije i njihovu ogromnu želju i uvjerenje da će biti pobjednici na lokalnim izborima.

Kao prioritete u radu najavili su rješavanje problema zapošljavanja i uređenja infrastrukture u selu, koja je prema njihovim riječima u veoma lošem stanju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA