Kako da budete dobri u krevetu

815

 Svako želi da bude dobar u krevetu, ali šta to zapravo znači? Da li je u pitanju talenat sa kojim se jednostavno rodimo ili nešto što može da se nauči? Da li je ključ u tehničkim vještinama ili je stvar hemije?

U čemu je tajna fenomenalne noći provedene sa osobom koja vam se dopada?

Neka bude lično
Budite bliski. Stavite mu do znanja da je baš on taj koji vas uzbuđuje. Šapućite njegovo ime tokom odnosa, neka se osjeti posebnim.

Smijte se
Seks može biti nezgodno iskustvo. Kada su dvoje ljudi goli i znojavi, svašta može da krene loše. Zato je sposobnost da se nasmijete samom sebi veoma važna. Čini stvari prijatnijim i intimnijim.

Ne budite opsjednuti manama
Žena može da učini seks divljim samo ako ima dovoljno samopouzdanja. Nije važno da li imate savršeno tijelo. Ako brinete da li je svjetlo ugašeno i trčite ispod pokrivača čim se skinete, atmosfera je već ohlađena.

Razgovarajte ako nešto ne ide
Muškarci vole kada im jasno stavite do znanja sta želite. Nemojte da se pretvarate da vam nešto prija, tako niko ne može da bude zadovoljan.

Budite spontani
Spontanost unosi uzbuđenje u krevet. Budite kreativni, iznenađujte jedno drugo svaki put.

Ne budite koncentrisani samo na cilj
Biti dobar u krevetu znači biti oslobođen pritiska. Možete da uživate samo ako se opustite i ne razmišljate da po svaku cijenu morate da zadovoljite partnera.

Prepustite se senzualnosti
Uživajte u predigri. Istražujte dodirima. Seks će sigurno biti uzbudljiviji ako se prethodno dobro zagrijete.

Komunicirajte
Razmenjujte osjećanja tokom odnosa, govorite jedno drugom kada vam se nešto sviđa.

Isprobajte nove stvari
Otvorenost ka novim idejama je od ključnog značaja za dobar seks. Zaboravite na uobičajene erogene zone i potražite mjesta koja su karakteristična samo za vašeg partnera.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA