Ispod suknje Vedrane Rudan su najveća m*da na Balkanu

1115

Marko Vidojković, pisac, novinar i autor emisije 390 stepeni koja se do skoro emitovala na Aletarnativnoj televiziji je u intervjuu za Kosmopol dao svoje viđenje gostovanja u emisiji “Ćirilica” koju uređuje i vodi Milomir Marić.

U emisiji se vodila žustra rasprava između Jelene Milić i Vedrane Rudan, a on je rekao da nije bio posebno upoznat sa radom Jelene Milić koja se kasno pojavila u politici sa svojim zalaganjem saradnje sa NATO-om.

– Njen nedostatak kulture dijaloga, nemogućnost da sasluša tuđe mišljenje, sve vreme vređajući sagovornike, pa čak i mene, a mislio sam da sam joj, makar donekle simpatičan, jeste ono što me je na kratko iznenadilo. Ipak, posle toliko snimljenih emisija u proteklih petnaest godina, brzo sam sebi odredio ulogu u tom Marićevom igrokazu i držao sam se te uloge do kraja. Mnogi su bili u fazonu “samo sam čekao kad ćeš da joj jebeš sve po spisku”, međutim, em nisam vaspitan da se tako odnosim prema ženama, štaviše, mislim da sam i prema njoj bio neprijatan preko džentlmenske mere, em je ona svojim nastupom izbombardovala upravo samu sebe. S druge strane, Vedranu Rudan volim kako profesionalno, tako i privatno, ona se punim kapacitetom upustila u borbu s Milićevom i bilo je pravo uživanje gledati je u “akciji”. Ponovo je pokazala da se najveća muda na Balkanu kriju upravo ispod njene suknje – rekao je Marko Vidojković.

Takođe se osvrnuo i na cenzuru Milomira Marića koji mu je rekao prije početka snimanja da ne leši Vučića, što je mogao da računa na suprotan efekat.

– Pošto se snimanje opasno približilo ulasku u četvrti sat, skapirao sam da Marić navlači vreme kako bi u montaži mogli da se opuste i da iseku sve što im se ne dopada, to jest, što se Vučiću ne bi dopalo. Tada sam digao ruke od učestvovanja u emisiji, izvadio mobilni iz džepa i u potpunosti se isključio, ne bih li spasio ostale goste, uključujući i Jelenu Milić, dalje agonije. Kada sam, gledajući snimak, već u prvom segmentu u kome sam došao do reči skapirao koliko toga su mi isekli u montaži, digao sam ruke od daljeg gledanja, ionako ne volim sebe da gledam na televiziji, više volim Simpsonove ili kulinarske emisije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA