Đokić: Unaprijediti rad lokalnih zajednica (FOTO)

616

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da se program rada ove partije odnosi na unapređenje rada lokalnih zajednica u naredne četiri godine, ali i na aktivnosti u cijeloj Republici Srpskoj.

On je na predizbornom skupu ove partije u Čajniču istakao da se kroz program rada naglašava potreba da svi budu mnogo više posvećeni radu i razvoju lokalne zajednice čiji je zadatak da se u prvi plan stave ekonomska pitanja i da se kreiraju i razvijaju politike razvoja.

– Ovdje u Čajniču najveći potencijal su prirodna bogatstva, a to su voda i šuma, ali i druge resurse želimo staviti u funkciju razvoja. Želimo da podstaknemo stvaranje novih preduzeća, ali i da podržimo postojeću proizvodnju, da stvaramo što bolju Republiku Srpsku i da bude bolje svakom čovjeku – dodao je Đokić.

On je istakao da mora biti socijalne osjetljivosti prema svim kategorijama koje treba da imaju pomoć države, a to su boračka populacija, penzioneri i druga lica koja su socijalno ugrožena.

– Uvjeren sam da u Čajniču imamo sjajnog kandidata Zoricu Tadić koja je marljiva, posvećena i koja želi da u Čajniču napravi promjene i obezbijedi kvalitetniji život i rad ove zajednice – dodao je Đokić.

Na predizbornim skupu Socijalističke partije predstavljeni su kandidati za odbornike na lokalnim izborima i kandidat za načelnika Zorica Tadić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA