Đokić u Prijedoru: Cilj socijalista povratak u lokalnu skupštinu

686

PROMO: Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da će socijalisti dati maksimalan doprinos da Prijedor u narednim godinama još snažnije korača u budućnost.

– Naš prioritet je podrška ekonomskim aktivnostima u pogledu razvoja privrede s ciljem da se dobije što više radnih mjesta. Ja sam i u prethodnom periodu podržavao takve aktivnosti usmjerene prema gradu Prijedoru i to ćemo i nastaviti i ubuduće – rekao je Đokić novinarima u Prijedoru.

On je naglasio da su skupovi SP-a veoma posjećeni i da to jasno govori da je “klima sasvim drugačija”.

– Mi socijalisti vodimo dosljednu i odgovornu politiku – rekao je Đokić u Prijedoru, gdje su večeras predstavljeni kandidati SP-a za odbornike u Skupštini grada.

Nosilac liste kandidata SP-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora Ranko Kolar rekao je da je izborni cilj SP-a u ovom gradu povratak u odborničke klupe, budući da nema socijalista u aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta.

Kandidat SP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Momčilo Travar najavio je da će se zalagati za revitalizaciju poljoprivredne proizvodnje u Prijedoru jer je agrar u socijalizmu bio noseća privredna grana u ovom gradu.

Predizbornom skupu prisustvovali su članovi užeg rukovodstva SP-a i stranački funkcioneri iz više opština prijedorske regije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA