Đokić: Socijalisti prepoznati u borbi za opšte dobro

609

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić siguran je da je ova partija svojim programom i politikom prepoznata kod građana i potvrđena u borbi za opšte dobro i sveopštu solidarnost.

Đokić je na predizbornom skupu SP u Doboju rekao da ova stranka vodi politiku kontinuiteta da se Republika Srpska izgrađuje, da svaki čovjek živi bolje i da se ta politika, koju mogu sprovesti kandidati ove partije, želi pokazati i u Doboju.

On je naveo da je Doboj izabran za zvanično otvaranje kampanje SP, jer vapi za promjenama i željom da se pomogne koalicionom kandidatu za gradonačelnika iz SNSD-a Miloradu Živkoviću, koji je uvijek radio za opšte dobro.

– Krećemo sa trga da pokažemo da su građani spremni da podrže socijaliste, što se vidi večeras u Doboju, kao i u drugim gradovima – rekao je Đokić.

On smatra da su građani Doboja spremni da naprave veliku promjenu koja se u ovoj lokalnoj zajednici čeka decenijama i da se konačno uspostavi saradnja sa institucijama Vlade Srpske da bi se u narednom periodu poboljšao život građana.

Đokić je napomenuo da socijalisti baštine humanu ideju koja je progresivna i opšteljudska, a da politiku shvata kao rad za opšte dobro, za interese građana.

“Želimo da dokažemo i pokažemo da smo sve ove godine radili za opšte interese u Republici Srpskoj, da na svakom mjestu pokažemo poštovanje prema drugima, da ne kritikujemo već konstruktivno kreiramo rješenja i sprovodimo ih u život”, rekao je on.

Nosilac gradske liste Socijalističke partije Srđan Todorović očekuje da će ova partija nakon oktobarskih izbora imati najmanje pet odbornika i biti faktor bez kojeg se neće moći kreirati politika u Skupštini grada.

Todorović je istakao da kandidati ove partije imaju snagu i hrabrost da promijene dosadašnje stanje u Doboju u odnosu na kreiranu atmosferu aktuelne vlasti koja interese pojedinaca stavlja ispred interesa građana.

Svečanosti otvaranja kampanje i predstavljanja kandidata za lokalnu skupštinu u Doboju prisustvovao je i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Milorad Živković, kome je podršku pružilo više partija iz ove lokalne zajednice.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA