Dodik: Radojičića za gradonačelnika!

912

PROMO: Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da rukovodstvo ove stranke daje punu podršku izboru Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke da bi ovaj grad postao dobro uređen, po ugledu na srednjoevropske.

– SNSD je uvjeren da daje najbolju ponudu Banjaluci i njenim građanima – istakao je Dodik na predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”.

Dodik je istakao da Radojičićev dosadašnji rad karakterišu predanost, ozbiljnost i istrajnost.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić rekao je da im je cilj pobjeda na predstojećim lokalnim izborima i nastavak razvoja ovog grada.

– Vjerujem da sa ovom ekipom ljudi, uz punu podršku SNSD-a i naših koalicionih partnera, imamo priliku da uđemo u novu fazu razvoja i da je pred nama lijepo uređen grad, razvijen i još ugodniji za život – poručio je Radojičić.

On je dodao da SNSD danas u Banjaluci počinje seriju javnih skupova na kojima će predstaviti svoj program i kandidate.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za grad Banjaluku Srđan Amidžić rekao je da je SNSD odlučio da sa ovog mjesta krene u pobjedu kada je riječ o lokalnim izborima za grad Banjaluku.

– Vjerujem da će SNSD ostvariti dobar izborni rezultat u Banjaluci i u to ne sumnjamo – istakao je Amidžić.

On je rekao da SNSD građanima Banjaluke nudi novu fazu razvoja grada koja je neophodna za dalji iskorak u svim sferama i bolji život građana. “U suštini, rad i zalaganje su osnova programa SNSD-a”, poručio je Amidžić.

Centralnoj tribini SNSD-a prisustvovali su i potredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, drugi stranački funkcioneri, kao i mnogobrojni građani.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA