Ćorić: Sve što smo obećali, nakon izbora ćemo ispuniti

659

PROMO: Nosilac odborničke liste SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić poručio jer danas biračima da SNSD nije davao lažna obećanja i da će sve što su u kampanji obećali nakon izbora i ispuniti, za bolju i razvijeniju Bijeljinu.

Rezimirajući kampanju na platou ispred Gradske uprave, odakle je počela lijepljenjem prvog plakata prije mjesec dana, Ćorić je rekao da ona nije bila zasnovana na reklamiranju i podjeli progandnog materijala, nego na predstavljanju plana i programa SNSD-a za razvoj Bijeljine u naredne četiri godine.

– Kampanja SNSD Bijeljina bila je najčistija od svih političkih kampanja u gradu i bez lažnih obećanja, potrudili smo se da naš program predstavimo građanima realno, od planirane rekonstrukcije gradske uprave, rješavanja problema javnog prevoza, podrške za predškolsko vaspitanje i ustanove obrazovanja i kulture, do plana razvoja – istakao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, kandidati SNSD će nakon izbora kao prvu inicijativu u lokalnom parlamentu predložiti ukidanje odborničkog dodatka i preusmjeravanje tog novca za bolji život građana, za podsticaje privredi i poljoprivredi, s ciljem da se postepeno kvalitet života u gradu podiže na viši nivo.

– Nadam se da su građani Bijeljine prepoznali iskrenu namjeru i kvalitet liste SNSD i da će podržati SNSD i kandidata za gradonačelnika koalicije `Bijeljina pobjeđuje` Zlatka Maksimovića – istakao je Ćorić.

On je poručio građanima da su sve investicije drugog političkog bloka koje su tokom kampanje trajale u Bijeljini plaćene novcem iz gradske kase koju pune svi građani.

Ćorić je pozvao birače da izađu na izbore i istakao da će kandidati SNSD-a i Maksimović na čelu nove gradske vlasti mijenjati život u gradu nabolje, ispunjavajući obećanja koja su data u kampanji.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA