Cilj Socijalističke partije je razvoj Banjaluke i zapošljavanje

625

PROMO: Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Radenko Komljenović rekao je večeras da je cilj ove stranke ubrzan ekonomski razvoj Banjaluke i zapošljavanje građana.

Komljenović je rekao da će SP podržati prioritetne infrastrukturne projekte, kao što je završetak vodosnabdijevanja seoskih područja.

– Time bismo omogućili realizaciju kvalitetnih poljoprivrednih projekata u seoskim mjesnim zajednicama, koji će otvoriti nova radna mjesta i zadržati mlade ljude na ovom području – rekao je Komljenović Srni prije početka tribine SP-a u banjalučkom naselju Zalužani.

On je naveo da su neki od ciljeva socijalista rješavanje problema otpadnih voda i saobraćajne infrastrukture kako bi bile smanjene gužve u gradu.

Komljenović očekuje da će SP dobiti podršku građana na predstojećim lokalnim izborima i da će sa koalicionim partnerima imati komotnu skupštinsku većinu, koja će joj sa novim gradonačelnikom omogućiti da sprovede suštinski dio svog programa.

Kandidat SP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka LJubinka Dragojević rekla je da odbornici treba da rade isključivo u interesu građana jer jedino tako mogu da vrate njihovo povjerenje.

Ona je poručila da je u Banjaluci neophodno što prije obezbijediti nova radna mjesta kako bi se zaustavio odlazak mladih i spriječilo da grad na Vrbasu postane grad starih.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA