Borenović: Očekujemo najmanje četiri odbornička mandata

732

PROMO: Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je večeras da je PDP u Derventi uvijek bio jak i da očekuje da ova stranka ponovi izborni rezultat od prethodnih izbora i osvoji najmanje četiri odbornička mjesta.

– Ovo je jedna od prvih opština gdje smo dogovorili saradnju unutar Saveza za promjene, što pokazuje da se radi o iskrenoj saradnji PDP-a i SDS-a, ali i ostalih članica saveza. Nade Planinčević je budući načelnik i ima stopostotnu podršku PDP-a da vodi opštinu, vjerujemo u dobrom pravcu – rekao je novinarima Borenović, koji je večeras prisustvovao centralnoj tribini Opštinskog odbora PDP-a Derventa.

Nosilac odborničke liste PDP-a Derventa Milan Đukić rekao je da je partija dala značajan pečat razvoju opštine i da očekuje dobar izborni rezultat.

– Program je uvijek baziran na ekonomiju, više radnih mjesta, infrastrukturu, izdvajanje najmanje šest odsto budžeta za podsticaje u poljoprivredi, stvaranje fonda `treće dijete`, na uštedama, smanjenju plata opštinskim funkcionerima za 20 odsto, te objavljivanje na internetu svih plaćanja iz budžeta većih od 500 KM – rekao je Đukić.

Zajednički kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Nade Planinčević rekao je da je večerašnja tribina potvrda pobjede u Derventi.

– Jasno smo definisali politiku, uradili kvalitetnu analizu stanja i imamo rješenja za sve probleme. Želimo da Derventom vlada skupština i narod, a ne SNSD i Milorad Simić – rekao je Planinčević novinarima.

Tribini su prisustvovali predstavnici članica Saveza za promjene na lokalnom nivou.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA