Beograd: “Pao” crnogorski diler kokaina (FOTO)

809

Pripadnici MUP Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su u Beogradu crnogorskog državljanina koji je u kolima imao 2,4 kilograma kokaina.

MUP je saopštio da su u nastavku akcije suzbijanja krijumčarenja narkotika, uhapsili crnogorskog državljanina M.D. (1987) i zaplijenili 2,37 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

treva

Nakon višemjesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil marke Smart, švajcarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Milan Dabović i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa sa bijelom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, dodaje se u saopštenju MUP-a.

druga

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

cetvrta

Beogradski mediji su ranije javili da je zbog akcije policije, Brankov most bio blokiran i da je na ovoj prometnoj saobraćajnici nastao kolaps.

“Večernje novosti” javljaju da je uslijed potjere policija na više mjesta u Beogradu zaustavila saobraćaj.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA