Socijalisti imaju program za razvoj Srebrenice

606

PROMO: Socijalistička partija ima program podrške za razvoj Srebrenice koji se zasniva na politici Vlade Republike Srpske za ovu opštinu, a na osnovu njega su i do sada obezbjeđivani posebni projekti, rekao je na današnjoj tribini u Srebrenici predsjednik SP-a Petar Đokić.

On je naveo da Srebrenica ima “posebnu dimenziju” u Republici Srpskoj i da je SP spremna da usmjeri sav kapacitet da u ovoj opštini bude obezbijeđen miran, stabilan i prosperitetan život.

– Želimo da budu prevladane sadašnje podjele i nesporazumi i da se i ova sredina okrene razvoju i budućnosti – poručio je Đokić.

On je pozvao građane Srebrenice da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike, a sedam dana kasnije na izbore, te da podrže zajedničkog kandidata svih srpskih stranaka Mladena Grujičića za načelnika ove opštine.

Grujičić je zahvalio socijalistima na podršci i pozvao na jedinstvo srpskog naroda u Srebrenici da bi na taj način, kao većinski narod, “dobili napokon srpsku vlast nakon 17 godina bošnjačke vladavine ovom opštinom”.

Podršku socijalistima i Grujičiću danas su u Srebrenici pružili i predstavnici Udruženja građana “Istočna alternativa” Republike Srpske i Srbije.

Na predizbornoj tribini predstavljeni su i odbornički kandidati socijalista za novi saziv Skupštine opštine Srebrenica.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA