Zastarjeli mitovi o seksu

822

Neki mitovi o seksu uporno se ponavljaju već generacijama, iako im je rok trajanja odavno prošao i jasno je svima da su daleko od istine.

Mitovi o seksu provlače se godinama i decenijama iako im je već odavno prošlo vrijeme i relevantnost, pa tako na primjer fama da muškarci seks žele češće od žena nema veze s istinom.

Drugi je mit razbijen na veliku radost muškaraca, jer se govorilo da odličan ljubavnik ne može da zadovolji baš svaku ženu. Vjerovatnoća za to je izuzetno velika, jer sa iskustvom u krevetu stiče se i fleksibilnost u pristupu, tako da je teško vjerovati da iskusan ljubavnik može da promaši baš sve erogene zone, ma kako čudne bile kod nekih žena.

Ipak, ima i onih mitova koji su zvučali jako dobro, pa su ispali pogrešni, kao na primjer onaj o srećnim parovima koji uvijek imaju dobar seks. Sreća u vezi nije uvek povezana sa seksom, pogotovo ako se radi o stvarno dugim vezama, jer tada seks postaje rutina koju treba što prije razbiti.

Pa tako i spontani seks nije uvijek najbolji. Da, može biti fantastičan, eksplozivan i ludo uzbudljiv, ali isto tako i grozan ako dođe do neke greške ili neko naleti na vas u žaru ljubavi.

Za kraj, možda i najveći raskrinkani mit – ne, muškarci nisu promiskuitetniji od žena. Nekad bilo, sada se samo spominje…

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA