U akciji “Klasik” otkriveni marihuna, spid, ekstazi i kokain

912

U akciji “Klasik” bijeljinska policija uhapsila je Z. J., S. D. i P. P. zbog sumnje da su se bavili trgovinom narkotika, a u pretresima kod njih je pronađeno 1,3 kilograma marihuane i manja količina drugih opijata.

Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina, kaže da je akcija “Klasik” mjesecima rađena u saradnji sa bijeljinskim Okružnim tužilaštvom u cilji otkrivanja krivičnih djela iz oblasti narkotika, ali i trgovine ljudima radi vršenja prostitucije.

– Tokom akcije ukupno je uhapšeno sedam lica, od čega su Z. J., S. D. i P. P. uhapšeni danas. Osumnjičeni su sprovedeni na kriminalističku obradu i protiv njih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – rekla je Simojlovićeva.

Prema njenim riječima policija je tokom dana izvršila pretrese na pet lokacija u Bijeljini, Janji i Zvorniku.
– Tokom akcije ukupno je pronađeno i oduzeto oko 1,3 kilograma marihuane, 46 grama sintetičke droge spid, 52 tablete ekstazija, osam grama kokaina i razni medikamenti. Pronađeno je i 727 sjemenki indijske konoplje, kao i aparati i oprema za njen uzgoj u vještačkim uslovima. Otkrivene su i precizne digitalne vage, municija različitog kalibra, kao i veći broj tragova koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika – saopštila je Simojlovićeva.

O. MATAVULJ

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA