Sutra sunčano i toplo

662

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano i veoma toplo, uz jutarnju temperaturu vazduha od 12 do 17, a tokom dana od 27 do 32 stepena Celzijusova.

Ujutro će biti pretežno vedro, a oko rijeka i u kotlinskim predjelima sa maglom, te lokalno sa niskom oblačnošću, koja se ponegdje može zadržati i tokom prijepodneva, saopšteno je iz Republičkog hidrometerološkog saveza.

Vjetar će biti slab i promjenjiv, na jugu tokom dana umjeren jugozapadni.

U utorak, 30. avgusta, će i dalje biti sunčano i vrlo toplo vrijeme, uz dnevnu malu oblačnost. Poslijepodne postoji mogućnost za lokalne pljuskove, uglavnom na sjeverozapadu uz rijeku Unu i Savu.

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 17, na planinama od 8 na jugu do 20 stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28 do 33, u višim predjelima od 25 na jugu i ponegdje sjeveroistoku oko 35 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 31. avgusta, biće promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima, poslijepodne po koji pljusak uglavnom u centralnom i planinskom pojasu, a u večernjim satima moguća grmljavina uglavnom na jugoistoku i jugu.

Jutarnja temperatura vazduha od 13 do 18, na planinama od 10 na jugu do 23 stepena Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26 do 31, u višim predjelima od 24 na jugu i ponegdje sjeveru oko 33 stepena Celzijusovih.

U četvrtak, 1. septembra, se očekuje promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima, poslijepodne mogui pljuskovi uglavnom u centralnom i planinskom pojasu.

Jutarnja temperatura vazduha od 13 do 18, na planinama od 10 na jugu do 23 stepena Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha od 26 do 31, u višim predjelima od 24 na jugu i ponegdje sjeveru oko 33 stepena Celzijusovih.

U Republici Srpskoj danas je tokom dana bilo sunčano i veoma toplo.

Vrijeme u Republici Srpskoj danas u 14.00 časova: Han Pijesak, Čemerno 23, Kneževo, Manjača, Sokolac 24, Klekovača, Istočno Sarajevo 25, Čelinac, Brod 26, Krupa na Uni, Srebrenica 26, Krupa na Vrbasu, Majevac, Gacko, Foča i Zvornik 27, Srbac, Novi Grad, Nevesinje, Šipovo i Mrkonjić Grad 28, Ugljevik, Rudo, Višegrad, Banjaluka, Ribnik, Bijeljina i Doboj 29, Bileća i Trebinje 30 stepeni Celzijusovih.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA