Sutra bajkerska žurka u Tesliću! (VIDEO)

800

Šesta po redu Moto žurka u organizaciji Moto kluba „Pipes“ iz Teslića održaće se sutra, 27.avgusta, u konobi „Kastel“. U klubu kažu da ove godine očekuju više od 200 bajkera iz svih krajeva BH.

Tradicionalni defile ulicama Teslića počinje od 18 časova, a potom se žurka nastavlja u konobi uz svirku teslićke „Kontre“ od 21 čas.

– Potrudimo se da to dobro organizujemo, da svi koji dođu imaju šta i da vide te da se zabave. Neizostavna je tu i ponuda sa hranom, muzika uživo, točeno pivo. Ulaz je besplatan, a svi sugrađani, svi ljudi dobre volje, svi simpatizeri moto kluba su dobro došli, priča za ELTA 1 HD televiziju Darko Maletić sekretar Moto kluba „Pipes“.

Teslićkim bajkerima već treću godinu zaredom podršku je pružila i opštinska Turistička organizacija. Moto skup koji organizuje jedni teslićki moto klub, kako kažu, od velikog je značaja.

– Nama je zadovoljstvo da možemo podržati ovakav događaj jer je Moto klub pokazao da zna organizovati slične manifestacije. S druge strane oni su svestrani, bave se i humanitarnim radom, predstavljali su Teslić u najljepšem svjetlu gdje od da se pojave – kaže Danijel Petrović, samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji opštine Teslić.

Moto žurke teslićkog „Pipes“-a nadaleko su poznate po sjajnoj atmosferi i odličnom provodu. Bajkeri poručuju da se upravo zbog toga, ali i njihovih redovnih posjeta drugim moto klubovima širom zemlje, učesnici uvijek rado vraćaju u Teslić.

Biljana Stokić/ELTA TV

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA