Srbi u Riju (srijeda)

758

Dvanaestog takmičarskog dana na Olimpijskim igrama u Riju nastupiće Tijana Bogdanović, kajakaši, Mihail Dudaš, Amela Terzić, Ivana Španović i košarkaši.

Srbija prvog predstavnika danas ima u tekvondou gdje će se mlada Tijana Bogdanović boriti za plasman u polufinale za takmičarke do 49 kg. Prvi susret počinje u 14 časova.

U isto vrijeme kajakaški tandem Timičević – Zorić takmičiće se u trci na 100 metara. Osim njih danas nastupaju i parovi Grujić – Novaković na 200 metara, te Ružičić – Benedek na 500 metara.

Mihail Dudaš, jedini srpski predstavnik u desetoboju današnje takmičenje počinje u 14:30, a on će danas skakati u dalj, bacati kuglu, skakati u vis i trčati 400 metara.

U borbu za medalju danas ide i Amela Terzić koja će od 15:55 trčati kvalifikacije na 800 metara. Amela je u dobroj formi pa se navijači mogu nadati da je u stanju da napravi iznenađenje.

Prava noćna poslastica kreće dva sata iza ponoć… Vrijedi naviti sati u 2:15 jer se Ivana Španović takmiči u finalu skoka u dalj. Ona je juče napravila odličan rezultat, te je iza sebe ostavila mnoge favoritkinje, a noćas će osvojiti medalju – koju, uskoro ćemo saznati!

Od 3:15 srpski košakaši igraju protiv Hrvatske u četvrtfinalu košarkaškog turnira u Riju. Utakmica s najviše strepnje i želje. Može li Srbija nastaviti uspješan niz ili su Hrvati konačno spremni da se izbore sa Saletovim „Orlovima“?

Sve u svemu, očekuje nas uzbudljiv dan u Riju. Portal SrpskaCafe.com će Vas redovno obavještavati o rezultatima svih takmičenja. Ostaje da se nadamo da će i ovaj dan za srpske sportiste biti uspješan kao i jučerašnji!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA