Pjevač prijetio misici, uhapšen nakon nekoliko sati opsade (FOTO, VIDEO)

732

Nakon što je jedna žena uputila poziv za pomoć, policija je opkolila kuću poznatog američkog pjevača Krisa Brauna, a on se nakon više sati predao policiji, javili su američki mediji.

Ovog puta reper je bio na meti policije zbog prijetnji pištoljem. Kako pišu američki mediji, Bejli Karen je uputila poziv policiji, rekavši im da joj je Braun prijetio pištoljem i da je ona pobjegla napolje kako bi ih pozvala.

Dok je policija satima čekala ispred njegove kuće, Braun je postavljao video sadržaje na svoj Instagram profil.

– I tako ja spavam i probudim se, i svi ovi helikopteri su okolo, policija je pred kapijom. Šta hoćete od mene? – govori Braun u videu.

Nakon toga postavio je još jedan video u kome se požalio da je umoran od sarađivanja i dogovaranja sa policijom, te da su oni “najgora banda na svijetu”.

– Na svaka tri mjeseca dolazite zbog nečeg. Šta je sljedeće? – upitao je Braun policiju preko svog Instagram profila.

Karen je inače Mis Kalifornije 2016, javlja TMZ.

Na konferenciji za medije vlasti su kazale kako Braun sarađuje sa policijom Los Anđelesa i kako trenutno rade na ovom slučaju.

Braun je i ranije bio prijavljivan policiji, a 2009. ga je zbog maltretiranja prijavila poznata pjevačica Rijana i tada je proglašen krivim. On je tada dobio pet godina uslovne kazne, a morao je da pohađa časove

Kris Braun je zatvoren i 2013. godine, nakon što je udario čovjeka i pobjegao.

On se izjasnio krivim i 2014. godine u prekršaju za napad obožavatelja koji je tražio fotografiju sa njim.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA