Ova mjesta za seks su mnogo bolja do spavaće sobe

2057

Nova lokacija za senzualna uživanja povećaće količinu adrenalina u organizmu zbog čega ćete biti uzbuđeniji nego ikad ranije.

Evo koja biste mjesta trebali isprobati sa svojim partnerom ako želite unijeti uzbuđenje u svoju svakodnevnu rutinu.

1. U dvorištu kuće

Prepustite se strastima u dvorištu vlastite kuće koje je sklonjeno od znatiželjnih pogleda. Dr. Morse tvrdi da je to odličan način da vodite ljubav na otvorenom, ali bez straha da ćete biti “uhvaćeni”. Ako se bojite da će naići komšije, u dvorište možete postaviti šator i tako unijeti dodatnu dozu zabave u ovu seksualnu pustolovinu.

– Proširivanje seksualnog iskustva izvan spavaće sobe može vas približiti vašem parteru, naučiti ga što vas uzbuđuje i pomoći vama da osjetite više samopouzdanja. Upravo zato mjesto za seks ponekad treba tražiti van spavaće sobe, seksualna terapeutkinja Emily Morse.

2. U hotelu

– Hotelski seks je posebno izazovan zato što ne zahtijeva pospremanje i sređivanje prostorije. Prijavite se u hotel, i cijelo vrijeme možete samo voditi ljubav – pojašnjava poznata seksologinja.

Prepustite se igranju ulogu – na primjer, pretvarajte se da ste dva stranca na odmoru – i tako unesite dodatno uzbuđenje u vaš seksualni život.

Za istinske avanturiste, dr. Morse preporučuje i seks na balkonu hotelske sobe u večernjim časovima. Nitko vas ne poznaje, mračno je, možete uživati u pogledu na grad u kojem se nalazite, a blizu ste svoje sobe.

3. Kod prijatelja

Oni koji su isprobali, kunu se da je seks u stanu prijatelja jedna od najuzbudljivijih senzualnih avantura koji su doživjeli. Zašto? Zato što su zidovi obično tanki, a vi se morate truditi da budete tihi kako vas nitko ne bi otkrio.

4. U kupatilu

Seks u stajaćem položaju nije za vas, pa ne želite ni isprobavati onaj u tuš kabini? Ne izbacujte kupatilo iz svojih seksualnih kombinacija, jer možete biti izuzetno kreativni i u kadi. To je puno sigurnija varijanta od seksa u bazenu, s obzirom da hlor smanjuje učinkovitost kondoma.

5. Ispred ogledala

Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da unesete novu dozu strasti u svoj seksualni odnos, iako se neke žene ne osjećaju baš dobro kada su njihova tijela izložena pogledu. Ipak, gledanje sebe i partnera tijekom seksualnog čina, a pogotovo ako se nalazite u doggy položaju, naročit je uzbudljivo iskustvo koje bi svaki par trebao isprobati barem jednom.

6. Na porodičnom okupljanju

– Bez obzira je li riječ o vjenčanju, roštilju ili nekom drugom grupnom okupljanju, ima nešto vrlo uzbudljivo u brzinskom seksu s partnerom u ovakvim okolnostima – ističe dr. Morse.

Sakrijte se u kupatilo ili neko drugo mjesto udaljeno od ostatka porodice i prijatelja i prepustite se strastima u maksimalnom trajanju od 15 minuta. Poslije toga se vratite među prijatelje, kao da se ništa nije dogodilo.

7. U automobilu

Autorka erotskih romana Sabrina Lacey priznala je da je automobil jedno od njenih omiljenih mjesta za seks na otvorenom. Ona preporučuje da automobil parkirate uz put, prebacite se na zadnje sjedište ili “zajašete” partnera na vozačkom mjestu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA