Orlovi počinju od Venecuele

716

Prvi meč na Olimpijskim igrama u Riu, košarkaši reprezentacije Srbije igraće protiv Venecuele, u noći između subote nedjelje u 03:30 časova po našem vremenu.

Aleksandar Đorđević i njegovih 12 odabranih noćas kreću u trku za krunu na jedan ambiciozni rad koji je srpsku košarku vratio tamo gdje pripada. U elitu.

Protivnik popularnim Orlovima biće selekcija Venecuele, koje su jedino učešće na Olimpijskim igrama imale davne 1992 godine. Ruku na srce, tim koji ne odaje utisak da može ostaviti veći trag na ovom takmičenju, te je i pravo čudo kako su ga se uopšte dokopali.

Srbija je već dvanaest predugih godina čekala trenutak kada će kraljica igara ponovo ušetati u probrano društvo. Posljednji put 2004.godine, zastava Srbije vijorila se na ovom takmičenju i to sa neuspjehom. Sada, već više od deceniju na Saletovim Orlovima je da tu prošlost zauvijek pošalju u zaborav.

Cijela javnost i dalje željno iščekuje dan kada će ih ponovo vidjeti na Olimpijskom postolju.
Teodosić, Bogdanović, Raduljica, Kalinić i društvo imaju prvi ispit. Da li će ga riješiti uspješno ili ne, saznaćemo noćas oko pet časova iza ponoći.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA