Novi automobili Štefaneku i Vaterpolo savezu

974

Luda vožnja zlatnih olimpijaca iz Rija nastavlja se za volanom “fijata 500 L”. Davor Štefanek i srpski Vaterpolo savez dobili su na poklon po jedan automobil. Kompanija “Fijat Srbija” je, tako, ispunila obećanje dati uoči Igara – da će osvajače najsjajnijih odličja bogato nagraditi.

Direktorka FCA za Srbiju Silvija Verneti uručila je ključeve rvaču i najmlađem članu “delfina” Nikoli Jakšiću. Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki zahvalio se italijanskoj kompaniji na podršci.

– Veliko je zadovoljstvo biti ovde, prije četiri godine smo započeli saradnju. Iako je “Fijat” strana firma, svi u Srbiji je doživljavaju kao nacionalni brend. Promovisali su vrijednosti koje su nama bliske srcu, a ovo je kruna saradnje. “Fijat” je pravi prijatelj srpskog sporta – poručio je Višacki.

Dodjeli ključeva prisustvovali su još reprezentativci Srbije i predstavnici OKS, kao i državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Predrag Peruničić:

– Zahvalio bih se svim srpskim olimpijcima na nastupu u Riju, posebno osvajačima medalja. Dostojno su predstavljali zemlju i navikli smo na njihove brojne uspjehe. Već počinju pripreme za naredne Igre u Tokiju 2020. – rekao je Peruničić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA