Najeo se mesa u Jablanici a nije platio! Konobar ga autom ganjao do Banjaluke

65771

Sasvim običan dan u restoranu “Zdrava Voda” u Jablanici poremetio je gost iz Metkovića, koji se prvo dobro najeo mesa, a onda pobjegao a da nije platio račun, zbog čega ga je dežurni konobar jurio autom sve do Banjaluke.

Gost iz Metkovića je stigao u restoran “Zdrava Voda” u Jablanici, sinoć oko 22:30 i naručio jagnjetinu i pivo. Kada je završio sa obrokom, prema tvrdnji gazde lokala koji je pregledao nadzornu kameru, rekao je konobaru da mora da ode do svog automobila koji je bio parkiran ispred, kako bi uzeo novčanik da plati, što mu je konobar i odobrio.

Nakon toga, gost je odmah sjeo u auto i počeo da bježi.

Kako Sarajevo365.com otkriva na osnovu priče uposlenih, njihov kolega Omer Bašić, vidjevši da gost bježi a da nije platio, odmah je uzeo svog BMW-a i počeo da ga juri, jer je zapamtio da mu je taj isti gost dok je jeo, slučajno rekao kako putuje za Banja Luku.

Spomenuti konobar vjerovatno nije ni slutio da će morati da vozi sve do ulaza u Banja Luku gdje ga je sustigao uz pomoć policije, koju je zvao uz pomoć mobilnog telefona u toku vožnje.

– Plašio sam se da mu se šta ne desi, on je moj ponos, a situacija je bila opasna, znate voziti tako brzo sve do Banjaluke nije baš mala stvar, ali on je takav, ne voli nepravdu – rekao je njegov brat koji takođe radi u ovom lokalu, i dodao da se radilo o računu u vrijednosti od 32 KM.

– Imao sam želju da ga natjeram da povrati ali mi policajci nisu dali – kazao je Bašić.

Prema dostupnim informacijama, gost prevarant je rekao policajcima da nije htio da plati jer je meso bilo hladno, ali je ipak zadržan u policijiskoj stanici u Banjaluci radi dalje obrade, iako je kasnije čak i ponudio 50 KM “samo da se sve završi”.

Ovu satiričnu vijest preuzeli smo od kolega sa portala Sarajevo365.com.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

2 KOMENTARA

Comments are closed.