Milanović: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem

585

Nakon što je “pominjao majku“ lidera HDZ i poslije njegovog odgovora, Zoran Milanović se ponovo oglasio i ponovo iznio bujicu teških riječi na račun Srbije.

Predsednik SDP je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa braniteljima, koji je tajno sniman, poslije čega je predsjednik HDZ rekao da to nikada neće zaboraviti, da bi potom Milanović istakao da nikada nije spominjao ničije roditelje, da je to žargon i da nema ničega uvredljivog.

Potom se osvrunuo i na odnose Srbije i Hrvatske, koji su dodatno zaoštreni njegovim iznenađujuće ekstremnim izjavama u posljednjih nekoliko sedmica.

– Mi od Srbije tražimo samo da ukinu zakon. HDZ živi u strahu i gleda im kroz prste. Ja lično nisam imao problem ove četiri godine s demokratskim, modernim vladama. Imamo problema s balkanskim mentalitetom, s onima kojima pripada HDZ i sa kojima se razumiju. Normalno da ljudima u Beogradu, ekipi koja je u ratu odigrala monstruoznu ulogu, slušam Vučića i Nikolića, s takvim ljudima ne mogu da pričam. Ne vidim razlog da se ljubakam s Tomom Grobarom. Neću s njima da pričam, ako postanem premijer, s njima će pričati moji saradnici – rekao je Milanović.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA